[resim][url=http://img25.imageshack.us/i/sesr.jpg/][/url][/resim]
win7 kurulu sistemde 5+1 imden sadece sag ve sol hoparlorlerden ses gelıyor neden dıger 3 unden gelmıyor baglantı hatası mı var yardımcı olurmusunuz cıldırcam yaaa
[resim][url=http://img25.imageshack.us/i/sesr.jpg/][/url][/resim]
win7 kurulu sistemde 5+1 imden sadece sag ve sol hoparlorlerden ses gelıyor neden dıger 3 unden gelmıyor baglantı hatası mı var yardımcı olurmusunuz cıldırcam yaaa
yukarıdaki gibi soketlerine yerleştirdiğine eminsen driverı yeniden yükle, restartttan sonra olur İnşallah. Bende realtek 3D programı var ondan kulaklık ve 5+1 seçilip aktif oluyor. Senin de ses kartının programını bulman lazım.Son olarak eğer driver update vs. den sonra olmuyorsa benim eski kart gibi kartın arızalı yada 6 tane slotunda arıza var...benim eski anakartta frontlara ses vermiyordu naptıysak olmadı...
Gerekli kodeklerin yüklü mü.
Yüklü ise ses kartı konfigürasyonlarından 5.1 Dolby digital, Dolby prologic ya da DTS gibi configürasonları açtın mı.
HD VDeck diye programı var ordan "speaker fill " i aktıflestırırsem butun hoparlorden gelıyor ama 5-10 dk sonra aktıflestırdıgım kısım secılı olmasına ragmen ses yıne 2 hoparlorden gelmeye baslıyor tekrar yaptıgım ıslemı pasıf duruma getırıp tekrar aktıflestırıyorm oluyor ama yıne 5-10 dk sonra gıdıyor sorun ne acaba ??
HD VDeck diye programı var ordan "speaker fill " i aktıflestırırsem butun hoparlorden gelıyor ama 5-10 dk sonra aktıflestırdıgım kısım secılı olmasına ragmen ses yıne 2 hoparlorden gelmeye baslıyor tekrar yaptıgım ıslemı pasıf duruma getırıp tekrar aktıflestırıyorm oluyor ama yıne 5-10 dk sonra gıdıyor sorun ne acaba ??
kodekleri doğru yüklemeden ve sistemini tanımadan doğru ses elde edemezsin.
Her 5.1 ses sisteminde her müzikte ya da filmlerde 5 hoparlör de aynı anda çalışacak diye bir kural yoktur
her muzıkte calısmasın tamam bı lafım yok ama pc de 2000 tane mp3 den hıc bırındemı calısmazz ?
zaten sorun resımde acıkca gorunuyoo orda arka panel 4 adet gorunuyo ama benım kasada 3 adet jak var nasıl olcak bu ?
her muzıkte calısmasın tamam bı lafım yok ama pc de 2000 tane mp3 den hıc bırındemı calısmazz ?mp3 lerle uğraşacağına al bi orijinal dvd film. Sesi 5.1 olsun filmi seyrederken bir dene bak neler oluyo.zaten sorun resımde acıkca gorunuyoo orda arka panel 4 adet gorunuyo ama benım kasada 3 adet jak var nasıl olcak bu ?
Şimdi sen de internetten film indirip seyredersen bişii demem
ya arkadslar wındoss xp de bu sorun yoktu ses ayarlarından 5.1 i seçip butun hoparlorden ses elde edıyodum ama bu wın7 de sadece sag ve sol hoparlor bıde woofer dan ses gelıyo ses panel goruntusu ılk sayfada on panel gırısı 2 tane ama orda 1 tane gosterıy oarka 3 tane ama orda 4 tane gosterıy one olur yardım edın yaaa