TTNET 512K adsl sınırsız kullanıcısıyım. 2 gündür bir sorun yaşıyorum. Durduk yerde upload/download oranım oldukça bozuldu. 128'le upload ederken neredeyse 80-128 K arası bir değerde download ediyorum. Dün telekomla defalarca görüşmemize rağmen sorun çözülemedi. En sonunda bir bayan kontrol ettik sorun giderildi dedi. Ama değişen birşey yok. Hattı 2 bilgisayar, 3 işletim sistemi. 2 ayrı modemle ayrı ayrı test ettim. Donanımsal ve yazılımdan ötürür bir sorunum olmadığına kanaat getirdim. Antivir, Norton, Spybot Search ve Adaware virüs ve casus korumalarım da var. Sanırım başka bir servis vericiye geçeceğim. Şimdi sorularım şunlar; buna benzer sorun yaşayanlar var mı (mutlaka olmuştur)?..Servis sağlayıcı değişse sorunun devam etme ihtimali var mı? Teşekkürler..
512 K'da sürünüyorum...
Bu mesajı yazdıktan yarım saat sonra download testim 50 KB/s verdi. Durum 2 gün aradan sonra normale dönmüş gözüküyor...Tabii yine bozulmazsa!..Bir de sebebini anlayabilsem?
anlatıklarından sonra aklıma tek gelen şey . denediğin modemlerin kablosuz olması ve ve iinternet bağlantına şifre koymaman olabilmesi . belki dışardan hattına giriyor olabilirler
Diğer servis sağlayıcılarıda Türktelekomun hattından-sisteminden servis vermiyor mu ? Bildiğim kadarıyla tek yaptıkları port kiralamak ve satmak daha iyi halkla ilişkiler.
Kablo döşeme hakkı sadece Türktelekomda var. Paşa ne derse o olur :D
Birde dünyanın en zengin adamı artık Bill Gates değilmiş Latinaerikalı telekom devi Carlos Slim olmuş . Ofer de bu gidişle yetişecek onu :DD
ahmetali53 haklısın derim...Diğer arkadaşların kablosuz sızma teorilerine gelince, kablosuzum şifreli ve sadece laptopumu kullandığımda açıyorum; genelde kapalı yani...Sabahki yazdıklarıma ek olarak, o kadar şikayetten sonra iki görevli geldi. Genel bir arıza var, uğraşıyoruz deyip gittiler. Şimdi normale döndük..