52x Samsung CD-ROM kullanan var mı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
volki
19-11-2004, 03:57   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Arkadaşlar,

Bu daha önce sorduğum sorunun devamı gibi oluyor.

Elinde Samsung 52x CD-ROM okuyucusu(yazıcı olmayan) olan var mı? Şayet var ise, SC152-B(Aygıt yöneticisinde) olarak görünen varsa daha sağlıklı bilgim olacak.

Bu CD-ROM ile CD-RW medya okuma sorunu yaşayan oldu mu? Ya da, bu tür CD leri sorun olmadan okutabilen oldu mu acaba?

gunaysay
24-11-2004, 13:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
716 mesaj

o cdrom bulabileceğin en iyilerinden biri... o sorun genelde lg cdromlarda olur sendede oluyorsa teemizleme cdleriyle bi temizle gene olmazsa ve gatantisi varsa ver gitsin...

volki
02-12-2004, 02:32   |  #3  
OP Yeni Üye
21 mesaj

sagol,

soylediklerini denedim, olmuyor. Geri de veremem süresi bitti.

ozy_92
02-12-2004, 17:37   |  #4  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

e o zaman yeni bir cdrom alabilirsin çok cd-rw okutmak zorunda kalıyorsan hem bu arada neden lg cd romları kötülüyorsun gunaysay??? bende bi tane var 3 yıldır kullanıyoprum çok güzel hem de sapasağlam... adı çıkmış dokuza inmez sekize

volki
04-12-2004, 05:45   |  #5  
OP Yeni Üye
21 mesaj

Ben de düşünüyorum ama... 2 sebepten yapamıyorum:

1. Bir tek bu sebpten dolayı kıyamıyorum. Çünkü bu problem olmasa hiç şikayetim yoktu. Ama anlamıyorum da. www.samsung.com bu CD-ROM hariç bir çok CD-ROM için destek veriyor ama bu sanki hiç varlomamış gibi. Neyse

2. Uğraşmadan yılmak bana göre değil. Bir yolu varsa bunu da öğrenmiş olurdum. Çünkü bu tip deneyimler sayesinde öğrenip deneyim kazanıyoruz.

fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.