5500 MHZ DE WİNDOWS NASIL AÇILIR (BY HWA OC TEAM )
tebrikler ve başarıların devamını dilerim ancak ben yapılan bu oc de bir fark göremedim.benim windows açılış hızım 3 sn daha erken :) yoksa ben daha farklı birşeymi görmeliydim.
windows açılışı için herhangi bir ayar yapmadık 60gb ide bir disk kullanılıyor
ayrıca windowsun açılışı için veriler hdd den alındığı için nekadar hızlı işlemciniz olursa olsun sonuç değişmez hdd nizin hızına bağımlı kalırsınız
hard dısk hızlı sata bir hardisk ise farkedıyor aslında ama yinede hardıskın hızına bağlı malesef baska ıde bırlesen baglı ise çıakrtıp sadece sata ile test edersenız buda fark edıyor
arkdaşım senin bilgisayar en az 50 saniyade açıldı benim 20 saniye sürmüyor yazılar çıkıyor loading tam tur bile atmıyor lak diye açılıyor
arkadaşlar bir şeyi açıklığa kavuşturalıım
bu video yu çekerken amaç windowsun hızlı açılması değil
sadece işlemcinin 5500 mhz gibi çok yüksek bir değerde
windowsa girebilmesidir dünyada çok az belkide bir elin parmakları kadar olan bu şanslı işlemcilerden biri de bizim elimizde ve bizde bunu sizlere bakın 5500 mhz de windows açabilir durumdayız demek için kayıt ettik
eğerki hızlı açılmasını isteseydik ozaman 4 lü yada 8 li raid kullanır ve başlangıç düzenleyici programlarında desteği ile çok daha hızlı açardık
çok büyük fark yok bnm amd 3500 de o o kadar saniyede açılıyo
teşke mesaj atmadan iki post üstteki yazımı okusaydın
amaç işlemcinin 5500 mhz olduğunu kanıtlamaksa eğer cpu-z ekran görüntüsü yeterlidir bence.ama böyle çok hızlı açılıyor gibisinden bir video bence amacına uymamış o yüzden saçma.
cpuz ekranı ile windows açma arasında çok fark vardır arkadaşım bence saçma olacağına karar vermeden önce biraz araştırsan karalama yapacağına sorsan daha çok sevinirdim
keza cpuz ss i almak çok basit windows üzerinden clock hızlarını arttırır gidersin ama gitiğin mhz de windows açamazsın olay burda zaten 5300 mhz de windows açıp 5500 mhzde cpuz ekranı verebilirsin ama 5500 de o bilgisayarı açamazsın
bilseydin farkı çok rahat anlardın
ama görüyorum ki yabancıların skorları yaptıkları size daha bir hoş geliyor
windows üzerinden o/c yapılmış bir işlemcinin aynı hızla en baştan açılamayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?ben senin overclock yaptığına inanıyorum.yalnız bilgisayarın açılışını koyman hava atmak gibi oluyor.fakat havanı atamıyorsun sebeb ide hddler.o zaman raid yapacaktın.
evet ben overclock bilmiyorum hemde hiç bir şeyden haberim yok
sen çok iyi biliyorsun özür dilerim
haşa ne haddime ben senin gibi 5500 mhzleri kendi gözlerimle görmüş değilim.yalnız yapmış olduğun test sonucunu eleştiriyorum ben.eğer 5500 mhzlik bir işlemcinin gücünü açılış ile göstereceksen herşeyin dört dörtlük olmasına önem vermeliydin.bu arada kırıldıysan özür dilerim.
kırılmadım açık konuşayım çok kızdım
çünkü burdaki amaç belirtildiği üzere sistemin stabilitesini göstermek dünyada bu hızda windows açabilen ancak 5 bilemedin 10 işlemci vardır dediğim gibi araştırırsan zamanında 2 sn de açılan windows diye bir haber dolanıyordu shiftdelete sitesinde bulabilirsin bunu da yapan bizik aradaki tek fark burda sadece işlemcinin stabilitesi ve 5500 mhzde windowsa girme başarısını göstermek ti başka birşey değil
arkadasım bence elınızden gelenı yapmışsınız tebrık edıyorum zaten nıye geç açıldıgını da açıklamış. Bence forum sakınlerı durumu anlayamadı sanırım.
Helal olsun ne dıyelım bende ısterım 5500Mhz çalışan işlemci
kardeşim adam yapmış bnde o/c yapıorum ama ataruz arkadamış bnu konuda kendini bile aşmış söyleyecek bir şey yok hll kardeşim
Borga-xHelal olsun ne dıyelım bende ısterım 5500Mhz çalışan iş
tabiki herkes ister. emeklerine teşekkür etmek lazım
Tekrar tebrikler ahmet abi,5500MHz çalıştırmak başarı sayılırken,5500'de boot yapmak gerçekten çok güzel bi olay.Uzun süredir forumda yoktum hwabot.org puanlarını silip süpürmüşsünüz