5800 almayı duşunuyorum kullanan arkadaşlar var sa nasıl memnunler mı ?
5800 alıyım mı ?
evet acayip güzel bir telefon oyunlarda çokzevk alabilrisin ama internet video izlemeyle ilgili bi program bulamadım ....Gerçekten çok hoş fiyat ve performans/donanım bakımından bakarsan ondan iyisi yok ses konusunda biraz az olabilir n73 daha çok ses çıkarıyor ama diğer özellikler süper internet hızı gerçketen çok iii wifi+3.5 g var
Benimde Şu sıralar aklımda olan bir telefon 5800;
Türkiyede'de baya iyi bir piyasası oldu.Gayet güzel bir telefon ama şu sıralar ona benzeyen dokunmatik ekranı çok daha duyarlı telefonlar gelmekte iyi düşün derim.
Benimde Şu sıralar aklımda olan bir telefon 5800;Katılıyorum.. 5800'ın dokunmatiği iyi ama yeni çıkan x6 ve çıkacak olan N8'e göre berbat durumda.. Tabiki bu teknolojiye yetişmek zor ama 5800 yerine x6 alın derim hem 1yıl bedava müzik indirme özelliğide var. İndirdiğiniz müziklierinde süresi yok.. İstediğiniz zaman zarfına kadar saklayabiliyorsunuz :)
Türkiyede'de baya iyi bir piyasası oldu.Gayet güzel bir telefon ama şu sıralar ona benzeyen dokunmatik ekranı çok daha duyarlı telefonlar gelmekte iyi düşün derim.
Bunları derken 5800 kullanıcısı olduğumu hatırlatıyım :)
Katılıyorum.. 5800'ın dokunmatiği iyi ama yeni çıkan x6 ve çıkacak olan N8'e göre berbat durumda.. Tabiki bu teknolojiye yetişmek zor ama 5800 yerine x6 alın derim hem 1yıl bedava müzik indirme özelliğide var. İndirdiğiniz müziklierinde süresi yok.. İstediğiniz zaman zarfına kadar saklayabiliyorsunuz :)
Bunları derken 5800 kullanıcısı olduğumu hatırlatıyım :)
cok guzel acıklama :) bende sıparıs verdım.ama sorun Sınırsız Ovi Maps nedir?Ğ onu bılsem tam egelncem .
8 gb hafıza kartı veriyor 2 3 gb dolduğu zaman kasıyor.. dokunmatik ekranıda o kdr iyi değil memmun değilim ama ekran olark güzell wifi özelliği Ovi Maps Özelliği Güzel Ses Bakımından da Adını Hakkını Vermiyor (:
bende 5800 aldım özellikleri telefonun güzel fakat ilk çıktığından beri bayağı telefon çıktı ve geride kaldı artık pek alınabilir bir telefon değil kamerası ve dokunmatikliği kötü hızıda kötü param olsa başka telefon alırdım fakat olmadığı için 5800 aldım ben sana alternatifleri yazıyorum aşağıda:
samsung corby pro(aynı özellikler var sadece flaş yok ekranı 2.8 inç fakat açılır qwerty klavyesi ve 7.2 hsdpa hızı var yani interneti 2 kat daha hızlı 5800a göre)
nokia 5235(daha güçlü işlemci,comes wıth music fakat wifi yok)
samsung monte(flaş yok fakat kapasitif dokunmatik ekran var ama cep bilgisayarı değil sadece telefon)
nokia x6(her açıdan daha üstün)
htc desire(super amoled ekran,hd videolar,güçlü kamera multi-touch)
samsung wave(bu telefon 1000 lira fakat iphone 4ten daha iyi tavsiye ederim)
birde şu linkteki telefonları incele
https://www.chip.com.tr/galeri/e ... natifleri_1797.html
ARKADAŞLAR BEN ÇOOOOOK UZUN ARAŞTIRDIM BU TELEFONU.. İLK BAŞTA ALMAK İÇİN ÇOK HEVESLENDİM YALNIZ EĞER SİZDE BİRAZ ARAŞTIRIRSANIZ SORUNLU SERİSİNİN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.. BU TELEFONA ÇOK PARA VERİP MADUR OLAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR.. BEN AKLIM KARIŞMIŞ DURUMDA NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.. 500 TL Yİ DE BOZUK ÇIKMA İHTİMALİNİ BİLE BİLE BU TELE VERMEK İSTEMİYORUM.. TAVSİYEM İYİ ARAŞTIRIN..
ARKADAŞLAR BEN ÇOOOOOK UZUN ARAŞTIRDIM BU TELEFONU.. İLK BAŞTA ALMAK İÇİN ÇOK HEVESLENDİM YALNIZ EĞER SİZDE BİRAZ ARAŞTIRIRSANIZ SORUNLU SERİSİNİN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.. BU TELEFONA ÇOK PARA VERİP MADUR OLAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR.. BEN AKLIM KARIŞMIŞ DURUMDA NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.. 500 TL Yİ DE BOZUK ÇIKMA İHTİMALİNİ BİLE BİLE BU TELE VERMEK İSTEMİYORUM.. TAVSİYEM İYİ ARAŞTIRIN..Sadece bazılarında kasa açıklığı var.. Onuda "kasa açıklığı" diye haberi görmesem bilmicektim :)
Hiç belli olmuyor. Aşırı karanlıkta çok az belli oluyor.
Sadece bazılarında kasa açıklığı var.. Onuda "kasa açıklığı" diye haberi görmesem bilmicektim :)bilemiyorum belkide ben abartmışımdır.. bekide her telefonda bunun gibi sorunlar çıkıyordur.. şu sayfadaki şikayetler beni etkiledi belkide.. http://www.sikayet.name/index.php?q=node/3805
Hiç belli olmuyor. Aşırı karanlıkta çok az belli oluyor.
bilemiyorum belkide ben abartmışımdır.. bekide her telefonda bunun gibi sorunlar çıkıyordur.. şu sayfadaki şikayetler beni etkiledi belkide.. http://www.sikayet.name/index.php?q=node/3805Bakın o tür haberler eskite kaldı.. Nokia, bütünn 5800 ların içindeki ses veren parçayı kontrol etmeden hemen yeni gönderilenler ile değiştirdiği için artık hiçbir sorunu bulunmamakta.
Ama bu zamanda alınacak telefon değil diye düşünüyorum.
Bende alıcaktım 5800 expressmusic ama vazgeçtim. Bir telefon takıldı gözüme.
Dakikalar içerisinde aldım diyebilirim ve çokta memnunum
Telefon ise Nokia E55
Tavsiye ederim.
Bu kada beklemişsin biraz daha bekle x6 al (bmw değil nokia)
arkadaşlar açıkcası çok şaşırdım 5800 alıpta memnun kalan bu kadar insanı bi forum sayfasında ilk kez görüyorum. bence telefon tam bi facia ilk üretim toplatılma aşamasına gelecek kadar sorunluydu bunları bloglardan takip etmiştim ancak son üretimle ilgili bi sıkıntı göremediğim için haziran 2010 da telefonu aldım daha aldığım gün ekranda karışık renkler oluşarak açılıp kapanma sorunu yaptı ve bu kullandıkça da artmaya devam etti. Ayrıca telefon fekalet derece donuyor, radyosunu açıp iki istasyon gezin bi anda radyosu kitlenip kapatıp açmayıncaya kadar da düzelmiyor. Yinede tercih sizlerin alırsanızda siz bilirsiniz..