telefonumu güncellemek istedim normal yükledi tekrar güncelleme yükleniyor kalan süre 15 dk yazısı geldi bekledim ama güncellemeyi bir türlü yapmıyor resimdeki ekran geliyo sölediklerini yapıyorum ama devam etmiyo yapan arkdaşlar yardımınızı bekliyorum
5800 güncelleme sorunu 31.0.101
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,706 mesaj
Bağlantıda ufak bi değişiklik download un bozulmasına yol açıyor bazende programı tekrar kur ya da usb kablosuna dikkat et (eğer hep 15 dk yazısı dedikten sonra ise programı tekrar kur)
OP Taze Üye
9 mesaj
daha öncede güncelleme yapmıştım ama bu güncellemeyi bi türlü yapamadım.Programı tekrar kurdum ama sorun aynı :S
Taze Üye
1 mesaj
aynı sorunu yasıyorum bır cozum bulamadım, yardım edebılırsenız sevınırım.
Üye
50 mesaj
bılgısayarından nokıa ıle ılgılı butun programları kaldır hepsını kaldırdıktan sonra pc den yenı bır kullanıcı hesabı olustur o hasaba gırıs yap ve yenıden pc suıte ve nsu yu ındır kur sonra telefona format at *#7370# tuslamasıyla format attıktan sonra telefonu yenı kullanıcı hesabında ıken pc ye bagla ve yazılımı yukle bunları yaparsan basarılı olursun...