karub sana birşey sorcam bu telefonunun sesi bilgisayar kadar çıkıyormuş doğrumu bide hangi sürümü kullanıyon(v40,v31 vb.) hangisi daha iyi bende alacamda dün alıcaktık pijamalarımı giymiştim tekrar giyinmeye üşendim bugüne kaldı cevap verirsen
Ses derken müzik çalma seviyesinden bahsediyorsanız çok güçlü ve net sesi var. Şimdilik v50 kullanıyorum çok güzel fakat sizin yerinizde olsam x6 alırdım. iPhone kullananlar bilir> çok hafif dokunuşla algılıyor. Kapasitif olduğu için daha kullanışlı. 5800 dokunmatik yönden sınıfta kalıyor malesef :)
5800'ın başına gelenler (ibret olsun )
Ses derken müzik çalma seviyesinden bahsediyorsanız çok güçlü ve net sesi var. Şimdilik v50 kullanıyorum çok güzel fakat sizin yerinizde olsam x6 alırdım. iPhone kullananlar bilir> çok hafif dokunuşla algılıyor. Kapasitif olduğu için daha kullanışlı. 5800 dokunmatik yönden sınıfta kalıyor malesef :)
5800 aldım bile x6 alacak kadar param yok sesini daha yüksek bekliyordum fakat yinede yüksek ama ses netliği beklediğimden çok çok daha iyi ayrıca dokunmatikliğini o kadar kötü bulmadım aslında kötü bile bulmadım şu anda v.40 kullanıyorum ilk şarjını yaptığım için yarın v.50 yüklücem inşallah güzeldir birde kamerada sesnsör çalışmıyo yataya geçti dikey olmuyo videolarıda yatay izliyorum o da dikey olmuyo nasıl çözebilirim ön kamerada da deklanşöre bastığımda çekmiyo seçeneklerin üstündeki tuşa basınca çekiyo çözüm var mı
Numara yazma bölümüne *#0000# tıklayın sonra seçenekler>güncelleştirme kontrolü gibi bir seçenek var. Oradan yükleyin :)
Ama kablosuz ağa bağlanmanız
onu da denedim fakat her seferinde operatörün internetine bağlanıyo turkcell kullanıyorum kuruş yok sonra da sunucu bulunamadı diyor acaba product codeyi değiştirsem miSon Düzenleme: MertBJK1903 ~ 10 Temmuz 2010 16:03
Ürün anahtarını değiştirebilirsiniz sorun olmaz ama yedeğini almalısınız..
Nasıl yapılacağına gelince ise sanırım biraz detaylı anlatım gerekiyor. Basite alınacak bir işlem değil ama doğru yaparsanız hiçbirşey olmaz. Çok yaptım bu işlemi :)
Özelden ulaşabilirsiniz.
Ürün anahtarını değiştirebilirsiniz sorun olmaz ama yedeğini almalısınız..ben yapmayı biliyorum fakat denemedim bir sorum daha var v.40ta navigasyon ücretsiz mi?
Nasıl yapılacağına gelince ise sanırım biraz detaylı anlatım gerekiyor. Basite alınacak bir işlem değil ama doğru yaparsanız hiçbirşey olmaz. Çok yaptım bu işlemi :)
Özelden ulaşabilirsiniz.
Geçmiş olsun kardes ....
Kardes benm eski nokia 3510i vardı abi ben öle saglam telefon görmedim telefonu fırlatıom gene bişi olmuo taş gibi telefon :) :) :) sadece arka kapagında ufak bi çatlak vardı okadar :D :D :D
Telefon hasarlandığı için hiç bakmadım.. Kılıfı bile hiç kullanmadım bir bakıyorum yerde, bir bakıyorum yatakğın üzerinde + olarak her yere fırlattım sayılır gerçekten hiçbirşey olmadı. Sanırım böyle yapmak gerekiyormuş. :D
tabi kardes öle yapcan atalar boşuna dememiş sakınan göze çöp batar die :D :D :D