Ben hem Nokia 5320 Xm hem 5800 Xm kullanıyorum.
Nokia 5320 2 MP
Nokia 5800 3.2 MP Carl Zeiss
Nokia 5320 'nin kamerası daha iyi gibi (:
5800'ın başına gelenler (ibret olsun )
nokia 5235 ve 5230un kameraları 5800dan daha iyi fakat sanırım resim boyutu daha küçük neden diye sorarsanız bu iki telefonun işlemcisi 5800dan daha iyi birde benim telefonda sol üst köşede sinyal çubuğunun orada 3g yazarken artık 3,5g yazıyo acaba yavaş yavaş 4gye mi geçiyoruz?
nokia 5235 ve 5230un kameraları 5800dan daha iyi fakat sanırım resim boyutu daha küçük neden diye sorarsanız bu iki telefonun işlemcisi 5800dan daha iyi birde benim telefonda sol üst köşede sinyal çubuğunun orada 3g yazarken artık 3,5g yazıyo acaba yavaş yavaş 4gye mi geçiyoruz?İyi sizde 3,5G yazıyor bende hiç birşey yazmıyor
ARKADAŞLAR BENİM 5800 DA EKRANIN SAĞ ÜST İÇ ALANINDA MEDİA BAR İKONUNUN ALTINDA TUHAF YIRTIK BİŞEY VAR BUNU NASIL HALLEDEBİLİRM...
Ne diyelim.Geçmiş olsun :D:D
ARKADAŞLAR BAYAĞI Bİ İNCELEDİKTEN SONRA ORAYA TOZ GEÇTİĞİNİN FARKINA VARDIM BÜYÜK İHTİMAL KASA AÇIKLIĞINDAN GEÇMİŞTİR HER NEYSE BEN ŞUAN TELEFONUN KASASINI AÇIP TEMİZLEYEBİLİRMİYİM YANİ GARANTİ DIŞI KALIR MI ??
ARKADAŞLAR BAYAĞI Bİ İNCELEDİKTEN SONRA ORAYA TOZ GEÇTİĞİNİN FARKINA VARDIM BÜYÜK İHTİMAL KASA AÇIKLIĞINDAN GEÇMİŞTİR HER NEYSE BEN ŞUAN TELEFONUN KASASINI AÇIP TEMİZLEYEBİLİRMİYİM YANİ GARANTİ DIŞI KALIR MI ??Açıp temizlersiniz.. Bendede tozlanma olmuştu..
Yapmanız gerekenler:
1- Ellerinizi sabunla yıkayınız..
2- Telefonun solunda bulunan hafıza kartı ve sim kart yuvasının oradan yaban cisim değilde tırnasığınızı sokup ahifif kendinize çekin sonra yukarı iti.. Yabancı cisim kullanırsanız kasaya hasar veriyor.
3- tırnağınızla sürükleyerek alttaki öşe kıvrımına kadar gelin.
4- Karşı tarafıda aynı şekilde yapın
5- Sıra alttaki tırnakları çıkartmaya gelince çok dikkatli olun çünkü kırılmaya mayilliler. Onlarıda aynı teknikle çıkartın ve içini açın sonra bir bant ile tozları alın...
6- Kapatırkende ilk önce üst köşeyi takın sonra gerisi geliyor. Kolay gelsin :)
Garanti dışında kalırmı bilemiyorum ama açılsa bile anlaşılmaz...
İYİ DE KARUB ARKADAŞIM BEN BU ÜRÜNÜ ALINCA ÖYLE GELDİ ELİME BENDE Kİ ŞANSA BAKARMISIN ARKADAŞIM YAA DEDİĞİM YER MEDİA BAR ÇUBUĞUNUN ALTINDA HEMEN BİR BEYAZ IŞIK YERİ VARYA ORASI BEN RESİM ÇEKİP ATMAYA ÇALIŞACAĞIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...
YAPILIRSA Bİ GARİBİ SEVİNDİRECEĞİM..
İLKTEN ALINCA Bİ TANE JELATİN OLUYOYA ANA JELATİN ONUN SAĞ TARAFINDA MEDİA BAR ÇUBUĞU GİBİ BİŞE VAR O KAPATIYODU ONU ONDAN İŞ İŞTEN GEÇİNE ANLADIM ÖYLE OLDUĞUNU ŞİMDİ DE NE YAPSAM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYOM.
NoteBook arkadaşım siz belki yardımcı olursunuz:benim telefonumun (EKRAN IŞIĞI VARYA SAĞ ÜST KÖŞEDE) İŞTE TAM ORADA SANKİ YIRTIK GİBİ BİŞEY VAR NE YAPMAM GEREKİYOR?? TELEFONUN İÇİNİ AÇIP O IŞIĞI TEMİZLEME ŞANSIM VARMI ACABA ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞK...
ARKADAŞLAR RESİM TEMSİLİ OLARAK BU HİÇBİRŞEYLE NET ÇEKİLEMEDİĞİM İÇİN BUNU TEMSİLEN ATAYIM DEDİM KENDİ HİSLERİMDEN ANLADIĞIM KADARIYLA EKRANIN IŞIĞI TOZLANMIŞ OLABİLİR.BUNU TEMİZLEME ŞANSIM VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞK..