arkdşlr ben nokia 5800 var ve ben iphone uygulamalınınn benm telde çalışıomu die merak ediom yada çalştrabilck herangi bi program varmı ??
5800 uygulama
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
Symbian S60 işletim sistemine sahip ilk dokunmatik ekran telefon olma özelliğini taşıyor. Yani anlayacagın olmaz fakat zaten Symbian S60 bir cok uygulamayı barındırıyor çok geniş yelpazesi var biraz arastırma yapılınca cok hoş uygulamalar bulabilirsiniz..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
Bende de 5800 var OVI hiç Kullanmadım Zaten Uygulamalarım yeterli en güzeli 8 gb olması herseye bedel :)
Bende de 5800 var OVI hiç Kullanmadım Zaten Uygulamalarım yeterli en güzeli 8 gb olması herseye bedel :)
Ovi'den çok güzel uygulamalar indirmiştim.. Hava durumu, açı ölçer, MSN, yazı-tura vs... Bence bir ara bakın ama bazen açılmıyor açılsada sayfaya girene kadar 2dk. bekletiyor. İnsanı sinir ediyor. Zaten N8 ile beraber sanırım yeni OVI Suite gelecekmiş :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
iphone degil android, symbian v3 v5 vs vs kurmayida düsün istersen sanirim bu soruyu sormak icin fazla düsünmedin gerci düsünen birisi bunu sormayi akil edemez