5800 XM - Hafıza Kartı Sorunu :/

spungej
16-07-2011, 16:58   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

Selam;

Bi kaç gün önce müzik dinlemek için tüm müziklere girdim, birde baktım müzik filan kalmamış ortada. Sonra dedim silindimi naptı, hafıza kartını kontrol ettim, silinmiş gözükmüyor. Sonra telefonu bağladım bilgisayara, müziklerimin olduğu klasörü açmaya kalkıyorum açılmıyor. Ve klasörü boş gösteriyor. Ama hafıza kartına telefondan kapasitesine bakınca dolu gösteriyor. Anlamadım bu işi nereye gitti benim müzikler :) Nedir bu yani nasıl çözebilirim acaba? Ve şu an hafıza kartında sadece müzik ve resim adında iki klasörüm bulunuyor. Orjinal hafıza kartı klasörleri filan hiç bişey yok?

MicrosoftGenci
16-07-2011, 17:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
304 mesaj

telefonun hafıza kartının tam olarak doldurursanız zaten telefon kitlenir veya bazı işlevlerinin yapılmamasını engelliyor bunun nedeni kullandığı yazılımlar harici belleğininde kullanılmasını sağlar.saygılar...

MrChromosty
16-07-2011, 17:21   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj

hayır arkadaşım en son yüklediğin bir şeyler olmuş ve bu yüklediğin şeyler arasında virüs varmış . tak bilgisayara kartı biçimlendir bi 2 kere

PeerNet
17-07-2011, 11:50   |  #4  
PeerNet avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
123 mesaj

Ya da Klasörler gizlenmiş olabilir :)  Klasör Seçeneklerinden gizli klasörleri göster yap :)