Arkadaşlar telefonuma an itibariyle v40 gelmiş bulunmakta.Uzun süredir kontrol etmeyen arkadaşlara kontrol etmelerini öneririm.
5800 XM v40.0.005 Resmi Olarak Geldi
- 1
- 2
Benimkinede geldi.. Ama v50'de geldi v40'ı kim ne yapar? :):) Zaten bir önceki sürümü sunuyoalr hep :s
v50 den sonra çıkmassa v50 bize nası gelir kimbilir :)
Bu arada hard formatta atacam. Formattan sonra mı güncelliyim, yoksa güncelledikten sonra mı format atayım ? 2.si daha mantıklı geldi bana :pSon Düzenleme: _hEro ~ 19 Nisan 2010 19:37
telefonun kendisinden güncelleme yap deyince yok diyor illa software updater ile mi yapılmalı?
:) Zaten bir önceki sürümü sunuyoalr hep :s
v50 den sonra çıkmassa v50 bize nası gelir kimbilir :)
Bu arada hard formatta atacam. Formattan sonra mı güncelliyim, yoksa güncelledikten sonra mı format atayım ? 2.si daha mantıklı geldi bana :
Hep geriden seyrediyoruz neyse :)
Ever önce güncelleyin sonra hard format atın.. Ama herşeyinizi yedeklemeyi unutmayın :)
Bu nedir?
Başka kimsede çıkmıyor mu?
Bana yine hüsran var sayın Hero :( , rm-356 benim telefon da halen v.31.0.101 ve desteklenen en son yazılım yüklü :) benim telefonun code Turkey country variant ın atası heralde :) yapıştı gitmiyor vala v.31
tek birşeye güncelleme geldi o da Nokia Software Updater 2.4.8 e yükseldi ,, güncelleme gelmedikten sonra güncelleyici güncellense neye yarar ki değil mi ..
alpk senin yazılım daha da eski 31.0.008 bizim durum vahim , millet v.50 leri konuşmaya başladı biz 31lerde sürünelim iyi mi .. nokianın bu güncelleme işini derinlemesine bizzat araştırmama rağmen hala hiç aklıma yatmadı bu iş benim nedense .. hayırlısı diyelim yapacak bişey yok
Bana yine hüsran var sayın Hero :( , rm-356 benim telefon da halen v.31.0.101 ve desteklenen en son yazılım yüklü :) benim telefonun code Turkey country variant ın atası heralde :) yapıştı gitmiyor vala v.:))
Yakında sizede gelir.Benim güncellemede hata verdi zaten.Birazdan tekrar denicem.
görünce nasıl mutlu oldum bir bilseniz gelmeseydi teee şehrin öteki ucuna gidecektim nokia klüp için :D
software updater güncelleniyor şu anda sonra inş. güncelleyeceğim telefonumu :D
görünce nasıl mutlu oldum bir bilseniz gelmeseydi teee şehrin öteki ucuna gidecektim nokia klüp için :Dahh bir de bana gelse : ) sayın hero , sizin güncellemenin hata vermesi de ilginç gerçekten .. durumu bizlerle paylaşırsanız seviniriz ..
software updater güncelleniyor şu anda sonra inş. güncelleyeceğim telefonumu :Son Düzenleme: Kapalı Hesap (143486) ~ 19 Nisan 2010 23:13
:D onun etkisi de olabilir o zaman bekleyelim biraz daha
aslında gıcıklık yapıp gecenin bi saatinde müiteri ayrımcılığı diye nokyayı aramak vardı da :p
- 1
- 2