Arkadaşlar merhaba..Nokia 5800 aldım,2 gün oluyo fakat ilk gün şarzı bitti yaklaşık 15 16 saatte..sonra bugün yine 7dişten 4 kaldı..bazı forumlarda kullandıkça açılır gibi bana saçma gelen bişeyler yazıyo?mesela kimilerinin 5 6 gün gidiyormuş?ama bugün mesela ben 40 50 sms attım geldi falan,yaklaşık 10 kişiyle telde konuştum,2 saat wirelessla internette gezindim,bikaç video çektim,müzik dinledim birz da..bu normal gibi geldi bana?sizler ne diyorsunuz?yardımınızı bekliyorum,teşekkürler..
5800 Xpress Music şarj dayanma süresi??
- 1
- 2
sarj süresi kullanıma bağlıdır:)
forumdakiler bekleme süresinden bahsediyorlardır
vede bataryanı full doldurdunmu ilk aldığında tüm elektronik ürünlerde ilk alındıklarında batarya fullenmelidir:)
Full Time Müsic Dinleyip Mesaj Yazarsan Her Telefonun Şarjı Biter Keşke Ipod Alsaydın:(
ya bekleme süresinden kim nasıl bahsedebilr ki ?hiç kimse 5 6 gün pek bişey yapmadan durabilir mi?ayrıca evet şarz ettim de 14 saat falan,sonraki bittiğinde 4 5 saat ettim..sonra bilmiom ya..bu özelliklerinde 8 9 saat kesintisiz konuşma falan
3000 400 saat bekleme yazıyo
peki bunlar ne kadar gerçek?
biraz kullan bakalım eğer dewam ederse servise götür yada yeni batarya al bide öyle dene bndede n72 var:D biraz takozlaştı ama 1.5 gün gidiyo full müzik + msj la
Aynısından bende bugün aldım 4 saatte oyundu kameraydı wi-fi idi ne varsa kullandım açtıgımda zaten 3 cubuktu bitti yarından itibaren gözlemlerim ne kadar gidiyor şarjı...
Raxx36 hayırlı olsun,ben şimdiye kadar çok memnunum,çok güzel..batarya olayını ayrıntılarıyla ilgiyle bekliyorum kardeş..mutlaka yazarsan sevinirim..görüşmek üzere..
Kullanmıyorum ama şu anda elimde 5800 var. Daha önce kullanıyordum. Çok fazla telefonla konuşmama rağmen 1.5 gün batarya dayanıyordu. 5800'ın batartası çok güçlüdür. Nedeni ise müzik telefonu olması ve müzik telefonlarının kullanıcıya mümkün olduğu kadar çok müzik dinleme süreci sunması gerekmesidir.
1. gün :=) hala pilde azalma göremedim 20-30 dk son ses müzik dinledim , navigasyon ve bi kaç arama yaptım hala full gözüküyor :=)
ya ben bugün mesela bi video attım izledim,yüzlerce şarkı attım ve 1 saat dinledim,3 saat civarı nette gezindim bişeyler indirdim yükledim falan,sonra2 3 arama yaptım,2 diş var ya..pek kurcalamdın mı,ben keşfetmek için elimden düşürmüyom,didik didik ettim her tarafını,bakmadım özellik ve ayar kalmadı,şu an 2 diş var,dün gece 12den bu vakte kadar..ben çok kurcalıyorum ondan mı ki..biraz kurcalamyı azaltıp bakayım bi de bari ya,şimdi garantiye vermeye yanaşmıyorum pek..
sen anlaşılan elinden bırakmıyorsun şarjın gitmesi normalde :D 1 haftaya yavaş yavaş elinden düşer o :=) günlük kullanım seviyesine dönerde dolu özellik var araştırılacak ben harita olayını sevdim dün pcden download yaptım (almanya niye 300-350mb da türkiye 37 mb anlamadım :) ) bakalım zevkli telefon el yazısı olayı da gayet başarılı
doğru şeyler diyosun..hayırlısı bakam,inşalah sounsuzdur ya..pek sorunlu gibi gelmedi ama,öle 5 6 günei duyunca noluyo ya dedim birden..eyvallah..
Ayrıca güncellemeleride yap,güncellemeler batarya süresini uzatıyor
Arkadaşlar benim akrabamda nokia 5800 var 5-6 gün şarj gidiyor.
ya bu güncellemeyi nokia software updater ile yapıyorum,son sürüm mevcut diyor?ama değil,baı forumlarda okudum..31....101 gibi bişey var en son çıkan..şu sıralar da 40'ın çıkması bekleniyor..nasıl yapıcam güncelleme?
bende 5800 kullanıcısıyım yeni sayılırım ama telefonu daha önceden biliyodum mesaj yazmak olayı ve dokunmatik ekranın geç algılama zaafı dışında başarılı bi telefon bence ben şarj sormıcam arkadaşlar da bi konuda yardım isticektim tuş sesini kapatma ve ekrana dokunulduğundaki titreşimi iptal etmek için nerelere girip ayarları değiştirmek lazım bi fikriniz var mı diğer nokialarda olan ayar kısımlarında değil de o yüzden soruyorum
yoo..aynı yerde..ayarlardan kişiselden giriceksin..genel,sessiz,çağrı falan yazan yerlere girip ordan her türlü ayarı yapabilrsin kardeşim..
ordan girdim gerekli ayarlar karşıma çıkmadı yada ben dikkat etmedim heralde neyse ilk şarj süresi dolar birazdan açar denerim eyvallah kardeşim bu arada şarj süresi sormuşsun pi süresi 6 saat 8 saat yazar bunlar formalitedir 14-15 saat ilk şarj için sağlıklıdır hatta mümkünse 18 saate kadar bekle bitirdin sonra parça parça şarj etme 4-5 saat gibi tam şarj bittiğinde tak 2. şarj da bi 10 saat kadar kalsın sonra diğer şarjlarda fullenene kadar eder sağlıklı kullanırsın
yok yok orda var ayarlar,aşağıya kaydır sayfayı var orda..ya artık 2 gün falan gidiyo ya..pek fazla gitmio..sadece sms ve telefonda konuşma yapıyorum ya..nyse..yeni batarya alıcam bakalım bi de o zaman..
arkadaşlar oyunları nasıl oynuyorsunuz dokunmatik ekrandan tatmin edicimi tuşlu telefon gibi bilgi verirseniz sevinirim.
fazla ellemezsen süre 8 gündür bizzat test edildi elinden düşmezse bir kaç saat
Merhabalar.Ben daha dün aldım telefonu.İşte 13.00 sularında aldım 17 gibi fabrika şarjı bitti ve 18:00 da şarja taktım sabah 6 da çektim.daha sonra bugün gün içinde 14,30 gibi pc ye bağladım mp3 vs atmak için ama çok uğraştım yanlış yere attım daha sonra taşımak için çok zaman harcadım ve 18 sulraında 4 çizgi kaldı,az daha kurcalıyınca 3 e indi.biraz paniğim bu konularda yardımcı olunursa sevinirim...<
dahah açıklayıcı olmak için şunuda yazayım.attığım mesaj 30 filan ve biraz şarkıları kurcaladım o kadar.pc bağlantısından olabilirmi diyorum müzik atarken filan diye.2 gb lik şarkı attım.şuan 2 çizgide mesela.
- 1
- 2