5800

nadir akdag
08-08-2010, 14:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
204 mesaj

arkadaşlar biraz önce vatancomputer dan aldım ama ne yapcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusununuz

onurrT
08-08-2010, 14:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
288 mesaj

telefonla ne yapılırsa onu yapacan

Karub
08-08-2010, 14:29   |  #3  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Sizde ucuz diye alanlardansınız..
Bir kişiye WLAN kullanıyor musun demiştim oda bana o bunda yok ki demişti(5800)
Bu tiplerdenseniz eğer yardımı hak etmiyorsunuz bence...

Son Düzenleme: Karub ~ 08 Ağustos 2010 14:36
nadir akdag
08-08-2010, 14:34   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
204 mesaj
Alıntı: Karub  
O zaman neden aldınız ?
nasıl yazılımını güncelleştirrim
nasıl uygulama yüklerim onlar için sordum

Son Düzenleme: nadir akdag ~ 08 Ağustos 2010 14:36
NoteBook
08-08-2010, 16:08   |  #5  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: nadir akdag  
arkadaşlar biraz önce vatancomputer dan aldım ama ne yapcagımı bilmiyorum yardımcı

Öncelikle yapmanız gereken şey,telefonun işletim sistemi yazılımının güncel olup olmadığını kontrol etmektir.Bunun için önce telefonun Wlan bağlantısını açın.Wlan olan bir yere geçin.Telefonda *#0000# tuşlayın ve ekrana gelen yazılarda telefonun mevcut sürümüne bakın.Eğer mevcut sürüm V.50.005 ise sorun yok.Eğer başka bir sürüm ise ; Seçenekler / Güncellemeli Kontrol Et seçeneğini seçin ve telefonun yazılım güncellemesini yapın.

Yazılım güncellemesinden sonra kişisel ayarlarınıza geçin.İlk olarak da web,mesajlar,kamera,video seçeneklerinden başlayın.Özellikle Web seçeneklerini iyi ayarların.Menü/Ayarlar/Bağlatı ayarları bölümüne gelin.Erişim Noktaları/İnternet bölümüne gelin.Burada yeni internet bağlantı ayarları ekleyeceğiz.Bulunduğunuz yerde eğer Wlan varsa ilk tercih olarak Wlanı seçin ve sonra hattınızın desteklediği internet paketini seçin.Bu işlemi bitirdikten sonra kamera,video,mesajlar gibi sık kullanacağınız bölümlerde oluşturulan mesaj ve mediaların saklanacağı yeri hafıza kartı olarak seçin.Çünkü ileride telefon çökerse belgeleriniz ve önemli mesajlarınız silinmesin.

Ve ardından Rehber ayarlarını yapın.Sonra tercih ayarları.

En son olarak da dokunmatik kalibrasyon ayarlarını mutlaka yapın.Bunu yapmanızın nedeni telefonunuzun dokunmatik özelliğini daha rahat kullanabilmenizdir.Ki bu işlemi ayda bir kez mutlaka yapın.Ayarlar/Telefon/Dokunmatik Girişi/Dokunmatik ekr. Kalibrsyn. bölümüne girin.Beyaz bir ekran gelecek karşınıza.Telefon sizi yönlendirecektir.Yanıp sönen dairelere basın.Ve işlem bittiğinde ekrandan çıkın.

Bütün bunların dışında, fiziki zararlara karşı mutlaka orjinal kılıf ve ekran koruycusu kullanın.

Telefonunuzu güle güle kullanın.

nadir akdag
08-08-2010, 16:29   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
204 mesaj
Alıntı: NoteBook  

Öncelikle yapmanız gereken şey,telefonun işletim sistemi yazılımının güncel olup olmadığını kontrol etmektir.Bunun için önce telefonun Wlan bağlantısını açın.Wlan olan bir yere geçin.Telefonda *#0000# tuşlayın ve ekrana gelen yazılarda telefonun mevcut sürümüne bakın.Eğer mevcut sürüm V.50.005 ise sorun yok.Eğer başka bir sürüm ise ; Seçenekler / Güncellemeli Kontrol Et seçeneğini seçin ve telefonun yazılım güncellemesini yapın. 

Yazılım güncellemesinden sonra kişisel ayarlarınıza geçin.İlk olarak da web,mesajlar,kamera,video seçeneklerinden başlayın.Özellikle Web seçeneklerini iyi ayarların.Menü/Ayarlar/Bağlatı ayarları bölümüne gelin.Erişim Noktaları/İnternet bölümüne gelin.Burada yeni internet bağlantı ayarları ekleyeceğiz.Bulunduğunuz yerde eğer Wlan varsa ilk tercih olarak Wlanı seçin ve sonra hattınızın desteklediği internet paketini seçin.Bu işlemi bitirdikten sonra kamera,video,mesajlar gibi sık kullanacağınız bölümlerde oluşturulan mesaj ve mediaların saklanacağı yeri hafıza kartı olarak seçin.Çünkü ileride telefon çökerse belgeleriniz ve önemli mesajlarınız silinmesin. 

Ve ardından Rehber ayarlarını yapın.Sonra tercih ayarları. 

En son olarak da dokunmatik kalibrasyon ayarlarını mutlaka yapın.Bunu yapmanızın nedeni telefonunuzun dokunmatik özelliğini daha rahat kullanabilmenizdir.Ki bu işlemi ayda bir kez mutlaka yapın.Ayarlar/Telefon/Dokunmatik Girişi/Dokunmatik ekr. Kalibrsyn. bölümüne girin.Beyaz bir ekran gelecek karşınıza.Telefon sizi yönlendirecektir.Yanıp sönen dairelere basın.Ve işlem bittiğinde ekrandan çıkın. 

Bütün bunların dışında, fiziki zararlara karşı mutlaka orjinal kılıf ve ekran koruycusu kullanın. 

Telefonunuzu güle güle kullanın. 
çook teşekkür ederim

CenkJK
08-08-2010, 23:41   |  #7  
Yıllanmış Üye
352 mesaj

valla masallah açıklama yapan arkadası tbrk ediyorum :))

PCKoLiK BeRKaY
09-08-2010, 00:45   |  #8  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Allahım yarabbim ! Ya kardeşim aldım ne yapacağım ? Bu ne biçim bir soru ? Ne istiyorsan yapmak , yapamıyorsan anlat , yardım edelim . Ne demek aldım ne yapacağım !