Arkadaslar bugun 5800 XM Red aldım ve suan telefonmda V40 yuklu V50 yuklemekte kararsızım tavsiylernz nerLerdr v50 yuklicem die telin product kodunu değiştim 0559083 yaptım bi sıkıntı olrumu şimdi yada ilerki güncellemelerde??????
HELP MEE!
Arkadaslar bugun 5800 XM Red aldım ve suan telefonmda V40 yuklu V50 yuklemekte kararsızım tavsiylernz nerLerdr v50 yuklicem die telin product kodunu değiştim 0559083 yaptım bi sıkıntı olrumu şimdi yada ilerki güncellemelerde??????
HELP MEE!
bence v 50 yükleme bende sıkıntılar oldu galeri ve uygulamarıma girmekde zorlanyorum ilk tıklamada açılmıyor belkide bende bir problem var ama sen yinede diğer bütün kullanan arkadasların yorumlarını almadan iş yapma
peki product key'e ne diyorsun sorun cıkarırmı
Öncelikle yeni telefonunuz hayırlı olsun..
5800'ın v40 sürümünde bir sürü hata var. Eğer v40 kullanmaya devam ederseniz mutlaka karşılaşırsınız. Tavsiyem v50 yüklemeniz.. Peki neden diye sorarsanız; v50 sürümünde telefon daha stabil çalışıyor ayrıca menülere knetik scrolling özelliği eklenmiş durumda ve bunun yanında telefon daha hızlı ve v40da radyoda donma sorunu gibi hatalar çok az rastlanıyor. İlerki zamanlarda yeni sürüm çıkar mı bilemiyorum ama şimdilik en iyisi v50..
--
Product key değiştirirken inşallah orjinal key'i bir yere kaydetmişsinizdir. Yoksa garanti dışı bile kalabilir. Bende dahil olmak üzere çokğu kişi artık key değiştirerek güncelleme yapıyor. Ama dikkatli olunmalı alt tarafı rakamlardan oluşan bir key değil product key.. Güncelleme yaptıktan sonra eğer orjinal key'i yazmadıysanızda birşey olmaz ama dediğim gibi servise gitmesi gerekirse sorun çıkabilir.
Tekrar hayırlı olsun :)
Karub'un söylediklerine ek olarak,
Bence bir işlemi yapmadan önce mutlaka bir araştırma yapın.Elinizdeki cihaz hata affetmeyen bir cihaz haline dönüşebilir.Yani 500 TL belki çok büyük bir rakam değil ama azımsanacak bir rakam da değil.
Bunun yanında bildiğim kadarıyla Nokia yeni bir versiyon üretme aşamasında.Mesaj yazımı sırasında ikide bir çıkan renk hataları, radyo donma hataları vs.. tamamen giderilecek.
Hayırlı olsun telefonunuz.
Yardımcı olan herkese tesekkrler arkadaslar sagln
ben v40 kadar berbat bi sürüm görmedim v30 dan v40 a geçtiğime pişman olmuştum ama şu an v50 kullanıyorum sorunla kaşılaşmadım filmleri çevirip tele atıyorum (1,5 gb) sonuna kadar takılmadan oynatıyor
bir arkadaş ilk tıklamada açmıyor demiş eğer dokunurken elinizi biraz kaydırarak bile dokunsanız sadece seçiyor açmıyor(kaydırma özelliğinden kaynaklanan birşey biraz hassas yapılmış) eğer dikkatli dokunursanız sorun olmuyor