Arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum trcellden almıstım cd si vs var..windows 7 yükledim sonra tekrar cd yi kurdum yukledim..bir süre sonra software updater ı kullanmak için güncellemeniz lazım dedi güncelleye basıyorum 34.8 mb lik bir sey indiriyor tamamlanınca bekliyor biraz sonra tekrardan indirme yapıyor.bikac sefer sonra hata veriyor..neden su programı update edemiyorum acaba?veya son surumunu direk indirebilirmiyim?
5800XM software updater sorunu
Telefona önce hard format atın .( *#7370# + Arama tuşu )sorun telefonda değil sistemde sen cd yi salla vista ve xp uyumludur muhtemelen bendede vardı ben takma bile takmadım nokia.com.tr den pc suite +nokia software updater 'i yükleyin
Sonra yeniden update etmeyi deneyin.
v.30 yaparsın pc den
v.40 yaparsın telden ama önermem yarım yamalak bişi yapıo haberin ola
en iyi nemesis adlı programdan telefonun product kodunu değiştirmek öyle yüklemek v.40 oldu v 30 idi güncelleştirme yoktu ((version)) deiştirdim hal oldu şmdi v 40 kullanıom vede maxicep.com kesinlikle bak derim
bende de aynı sorun var.
34.8 MB doluyor sonra tekrar artmaya başlıyor 250 MBa kadar bekledim bitmedi bende iptal ettim.
2 kere bu şekilde denedikten sonra baktım C'de 500 MBlık alan doldu, nereye indirdi onu da bulamadım, gereksiz yere 500mb gitti, bulsam nerde olduğunu silicem ama bulamadım.
nemesisle product code'u değiştirdim ama nokia software updater olmadan telefonu güncelleyemiyorum.
bu nokia software updaterı nasıl kullanılabilir hale getirces ?
Cd den program/sürücü yüklemelerini bırakın artık.Sitesinden güncelini kendiniz indirip kurun.
http://www.nokia.com.tr/destek-v ... zilimi-guncellemesi
Windows 7 ile alakası yok.% 100 sorunsuz çalışıyor.
aynen guncel halini indir usta ordan bi teyit et calıstıgını falan telefonu gorsun bi updater sonrada nemesisle degistirip guncelle..yazıcagın kodu da bi kontrol et nokia nın siteden..orda guncelleme wersion 4.0 gorurusen hyırlı olsn.:)