6 günde 5 gb kota! Napıyor bu TTnet???

es0o0
27-02-2012, 14:16   |  #51  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
43 mesaj

arkdaşlar önceden 4gb sınırlı ttnet kullanıyodum ve sürekli pc kullandığım halde kotamı aşamıyodum bende kalan kotamla film izleyip müzik dinliyordum hiç bi sıkıntı olmuyodu. üstelik kotayı 2 kat geçtiğim zamanlar oldu onda bile fazla fatura gelmiyoduen fazla 5-10 lira farkediyodu. sonra net aboneliğimi iptal ettirdim. 6-7 sonra tekrar net kullanmaya başladım ttnetin net 6 6gblik paketinin yeteceğini düşünüp 2 ay önce abonelik başlattım. ancak daha ilk ay benden 49 lira fatura tahsil ettiler ilk 2 ay bedava olduğu halde. sonra daha ayın ilk 10 gününde günde 2 saat pc kullandığım halde o da sedece msn facebook kota tavan yapıyo 5 gb lara ulaşıyo bu 10 günde nasıl mümkün oluyo. bu ay kotayı 1 gb aştım gelen fatura 2 katı nerdeyse. 50 tl fatura geldi. 3 aydır kullanıyoum işim gereği fazla kullanamıyorum pek vaktim olmuyo modem gündüzleri evde olmadığım için taa akşama kadar kapalı akşamda anca dediğim gibi 2 saat felan kullanıyorum ama ayın 10-15i olduğunda kota nerdeyse dolyu. evimin etrafında 1 km yakın kimse olmadığı için ve modem sabahtan akşama kadarda kapalı olduğu için kimsenin kullanma ihtimali yok. bende artık dayanamayıp sınırsıza geçiş yaptım. artık sende öle yap :DD