6 yaşında ama kaslara bak ya :D
izlerken kendımden utandım yawf:):):):):)::):
hiko91izlerken kendımden utandım yawf:):):):):)::):
o diil igrenc be, zaten öle kaslı dişimi olur anasını satim. ilerde evde kalır yada bulur kendi gibi izbandut biriniSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 03 Ağustos 2008 12:01
heheheh:):):)guzel pollıyannacılık oynuyoz walla:9
byburak2008Bune be. Kas kas Degil Kaya taşı gibi...
Bu ne yaa bir kendi cüsseme bakıyorum bir ona "o nedir yaa" insan azmanı gibi
utanın utanın şu kız kadar olmadınız
elazigli
o diil igrenc be, zaten öle kaslı dişimi olur anasını satim. ilerde evde kalır yada bulur kendi gibi izbandut biriniewet ya kalır evde tv seyreder
XxXDaRKoXxXutanın utanın şu kız kadar olmadınızsenin o kızı gecebilen vücüt yapınvarmı? eeeeee
Kendi ekmegini yicekse yakısır ;) Ama bu yasta pekte hayra alamet bir iş degil bu fazla yaşamaz zaten;) Bunun bir bilimsel acıklaması olması gerek. bilen varsa yazsın lutfen
Bunu önceden görmüştüm.Ama bu kadar küçük yaşta yapmasından dolayı nüyük ihtimal boyu kısa kalıcaktır.Bende vücut çalışıyorum ama 16 yaşında olduğum için fazla zorlamıyorum.Şınav, mekik, barfix, dambıl falan çalışıyorum.Bence 19-20 yaşından önce fazla zorlanmamalı..
elazigliVeya kendıne orangutan bulur.. EE anca egale eder hatunu..
o diil igrenc be, zaten öle kaslı dişimi olur anasını satim. ilerde evde kalır yada bulur kendi gibi izbandut birini
Borga-xVeya kendıne orangutan bulur.. EE anca egale eder hatunu..
çocuğun suçu yok onu eğiten hoca ve ebeveynlerin gerizekalılığı daha çocuk ne olduğunu ve mantıklı olarak yorumlama yeteneği yok bu yaşta bu tür şeyler sakıncalı çünkü yaşı ufak olduğu için daha vücudu değişiklikler geçirecek ilerde ne problemler çıkaracağını biz bilemeyiz doğal olanla oynamamak gerek
ne kadar iğrenç ve gereksiz :D
hiko91izlerken kendımden utandım yawf:):):):):)::):çalış seninde olur
bireh be bide kız yaw bundan korkular yaw!!!