slm ben pc me psu almak ıcın yola dustum net kafe bana 600 watt lık psu verde 80ytl dedı bana göre cok ucuz sahte mı bu acaba alayım mı bunu
600 watt psu 80 ytl olurmu
fiyatı çok uygun ..cihaz sıfırmı kullanılmışmı-kullanılmışsa ne kadar süre kullanılmış ve nasıl kullanılmış.cihazın markası ne ve sen 600 wattlık psu'yu alırsan sisteminde oc. felan yapacakmısın..eğer normal bir ev kullanıcısı isen ve cihazı alacağın kişiye güveniyorsan al derim ben
ibrahim7892oc yapmayaccağim ama oyun oynarım.alacaği kısı internet cafe ci ama teknosa gibi isleri var-d.kullanılmamıs sıfır dıyor markasını bılmıyomBu piyasada bir bilgisayarcılar iki interenet cafeciler
vardır bir sorun ikinci el olabilir
arkadaşım boşver ekle bi 80 daha sıfırını bazı kötü niyetli kişiler bunlar bozulunca tamir edip yani mesala patlayan kondansatörleri yenisiyle değiştirip satıyolarsonra bi sorun çıktığındada parana yazık oluyo sıfır olduğunda hiç olmazsa garatisi oluyo
80 ytl ye öyle psu görürsen bana 25 30 tane al da salı pazarına koyim tanesini 150 ytl den??
o psu gerçek deildir. sahtedir. 2. eldir. bozuktur. bi sorunu vardır....... vs. vs.
psu alırken termalthake ocz asus tagan ve tsunami markalarından başka almayı hiç bi şekilde önermem..
ha bi de hi-power var tabi...