Vala ben 3D ile Etefinity i ayrı ayrı sölemiştim tabi 3 monitörde birden 3d oyun oynamak için 7 seirisini beklemek lazım
6000 serisi ati radeonlar???
hocam sizde mi GTX 580 diyorsunuz? xD o kartın çıkıcağı yok... GTX 480 den daha fazla güç tüketen dolayısıyla daha fazla ısınan ve zaten dev gibi olan kırpılmış işlemcinin krpılmamış sürümü nü kullanıcaklar ise işleri yaş.... devede kulak yani... hele nvdia x2leri çıkartsın ondan sonra görücez, görürsek kartı :D
HD 5970 in güncellenmiş sürümü HD 6990 olucak bu arada :D
bekleme yapma bekleme yapma xD
resimi değiştiriyim mi? yanlış anlaşılmasın xD adam atıp tutmaya başladı xD yok yeni mimarı 40 kat hızlı olucak nasıl olucak bi kartı kasa boyunda yaparak mı? yavaş yavaş maddenin limitine geliniyor ondan sonra kim bilir ne olucak? transistörler sanırım en fazla 6 yada 7nm e kadar gidebiliyor daha sonrasında atomik bilmemneden dolayı olmuyor... ee saat hızı da bi yere kadar kartı 150-200derecede kullanamıyacağımıza göre lmitie geliyoruz demektir :D inş o günleri de görücez Jetgiller misali xD
bide şu ingilizce kursu reklamı sinirime gitmeye başladı.... yarın ing kursum başlıo zaten tam da cuk oturdu yani xD
zamanında AMD mimariyi yenilerken Jen yeni isimi ne koyayım derdindeydi :D
şimdi pasta bölünmesin ama ben nasıl yerim derdinde.... hem pasta dursun hem karnın doysun olmuyor... karnı koymuştur şimdi çalışsınlarda azcık rekabet olsun böyle olmuyor zarar yine son kullanıcıya oluyor... AMD boş buldu piyasayı fiyatları yüksek tuttu yavaş yavaş indi ama hala inebilir.... HD 6xxx serisine cevap gelmedi daha GTX 4xx tamamlanmadı nvidia HD6xxx e cevap vermkte yine gecikicek gibi görünüyor yine fiyatlar yüksek biraz bas gaza be Jen :D
Vay be.. Aklıma ATI 4650 lerin çıktı zamanlardaki tepkiler geldi. Seneyede siz bunları okuyunca "Ne kadar cahilmişsiz, bunları demişisz" diyeceksiniz. Zaten haber verilmişti niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki teknolojiye yetişmek malesef mümkün değil.. Osman abi tuvaletteyken, ben burda bu yorumu yazarken ve bu yazdığım mesajı okuyan kişiler okurken zaten teknoloji gelişiyor.
Alacaklara hayırlı olsun ben GTX460 OC+SLI'ım ile mutluyum :)
stoklara da düşse bari bi an önce :)
stoklara da düşse bari bi an önce :)
Arkadaşlar siz hala anlayamadınız. Bakın kesin birşey demiyorum !
Sizce birden bire 6870lerin çıkması garip değil mi? Mutlaka ara model olmalı ki, böyle hemen çıkarsınlar. Bana çok değişik gelmedi saat hızları artmış ama yinede abartılcak durum yok. Sonuçta çıkan kart 6GB değil :)
Demedi demeyin 7000 serisi yakındır bunlar ara model.
ara model oldunun farkındayız ama bu sıralar bilgisayar alacaklar için iyi bir seçenek 5870 e yakın performans ve arada 300 tl fark var neredeyse yarısı. yani ara model olması veya olmaması kartın iyi olduğunu değiştirmiyo dimi?
Arkadaşlar siz hala anlayamadınız. Bakın kesin birşey demiyorum !
Sizce birden bire 6870lerin çıkması garip değil mi? Mutlaka ara model olmalı ki, böyle hemen çıkarsınlar. Bana çok değişik gelmedi saat hızları artmış ama yinede abartılcak durum yok. Sonuçta çıkan kart 6GB değil :)
Demedi demeyin 7000 serisi yakındır bunlar ara model.
ara model oldunun farkındayız ama bu sıralar bilgisayar alacaklar için iyi bir seçenek 5870 e yakın performans ve arada 300 tl fark var neredeyse yarısı. yani ara model olması veya olmaması kartın iyi olduğunu değiştirmiyo dimi?
Size şöyle bir öernek vereyim:
Nokia N70'ten sonra hemen N72 çıktı sonra N73.. Bu N72de ne kadar bela varsa hiç bir insan bu kadar belayı bir arada görmemişti. Anlıcanız şudur ki; Performansını, kullanmadan asla anyamazsınız bu arabalar içinde geçerlidir. Kaputu açmadan motoru anlayamazsınız. O yüzden bende kesin bilgi sahibi olmadığım için şahsi fikrimi ortaya koydum. Bu ara modeldir. Kesin olarak belli zaten sizde belirtmişsiniz. Ara modeller için pek iyi birşey demiyorum. Alınınca bir kaç hafta sonra piyasadan azalıp fazla satılmayacağını düşündüğüm için dedim. AMD, 2GB GPU yapan bir şirket ve nedense 6850den başlayarak yeni seriye adım atıyor. Kesinlikle iyi veyada kötü demek yanlış olur. Hemen atılmamak lazım. Kullanıcı yorumları ortaya çıksın ilk önce sonra karar verilip alınmalıdır alınacaksada. Aslında önceki mesajımdada bunu demek istemiştim.
haklısın o konuda. :) o zman stoklara düşmesinin yanında kullanıcı yorumlarını da bekleyelim:)
haklısın o konuda. :) o zman stoklara düşmesinin yanında kullanıcı yorumlarını da bekleyelim:)
Yanlış anlamayın ben sadece öneride bulundum. Bu işlerin psikopatı olanları tanıyorum. Daha Türkiye'ye gelmeden Ebay gibi sitelerden ucuza parça kapıp kullanıyorlar. O tarz kişiler elbette vardır.
Kart yayıldıktan sonra meutlaka yorumlar düşmeye başlayacaktır. Beklemeniz daha iyi olacaktır. Kart kaçmıyor ya :)
Almışken iyi olsun.
25 Ekimde stoklarda.
hd 6870
http://www.teknobiyotik.com/donanim/...ran-karti.html
hd 6850
Hd 6870 şuanda alınabilir.Testleri görmediniz mi?
470i geçebiliyor...
Sabah 6 gibi donanımhaberde inceleme ve test videolarını izledim.
AMD Fiyatları düşük tutup performansı düşürmüş. İyide yapmış 58xx serisinde ara kart yok gibi birşeydi.
HD5830 alan zaten yok ve önerilmiyordu HD5850 alsan 550-600 TL HD5870 zaten belli 750-850 TL.
Şimdi çoğu kişi yeni segment diye 68xx serisine kayacak :)
25 Ekimde stoklarda.saolasın adem ;)
hd 6870
hd 6850
http://www.teknobiyotik.com/donanim/...ran-karti.htmlHd 6870 şuanda alınabilir.Testleri görmediniz mi?
470i geçebiliyor...
bu arada 5870 daha iyi ama aradaki fiyat farkına değer mi sizce?