ewet bende norton i scry 2011 kullanıorum.. yıllardan beri norton kullanırım dünyada 1numaradır bnmde 6000hepsini buldu
6000 Virus ile Antivirüsünüzü Test Edin
bende avg internet security 2011 kullanıyorum.
başlıktaki mesajla aynı sonucu aldım.
arkadaşlar bırakın avg nod32 falan norton 1 numaradır yıllardır da bu böyledir
Dosyaları arşivden bir klasöre çıkaracaksın. sonra tek tek açıp ne kadar zarar verdiğine bakıp not edeceksin. tamamını bitirdiğin zaman (hala bilgisayarın çalışıyorsa tabi) kaç tanesinin zararlı olduğunu buraya yazacaksın :)Ühühühü yav :'( hiçbişi olmadı.Hiçbir virüsü işletim sistemim çalıştırmadı intihar etmek istiyorum
Yani antivirüsün işini kendin yapacaksın
Kaspersky o kadar buldu diye o kadar mı vardır? yapan adam 6000 tane var diyor. bence o kadar güvenme kaspersky 'a...Arkadaşla aynı sonucu aldığım için öyle yazdım. Hem antivirüs testi böyle olmaz bu sadece bir deneme asıl antivirüs testleri uzmanlar tarafından yapılır ve belirli aralıklarla internete aktarılır.Bence sende AVG ye bu kadar fazla güvenme çünkü AVG gereğinden fazla sabıkalı neden dersen google a avg sistem çökertti vs. gibisinden mesajlar yazıp aratırsan ne demek istediğimi anlarsın. Avg sanki bilerek yapıyormuş gibi virüs tanıma dosyasını sisteme kuruyor (nasıl oluyorsa) sistemi çökertiyor. Kaç kere oldu birsürü haberleri çıktı.
Ayrıca Kaspersky 1 Numaradır her zaman.
Ya MSE indirtmiyorki boşver.Zaten hep virüslü birşey indirdiğimde açmasam bile PC kökten gidiyor.Microsoft olmasa benim pcnin 6. formatı olacaktı
dosyanın içindeki bazı virusleri windows engelliyor o yüzden antivirusler taramada tamamını bulamıyor
Bende panda cloud 1 yıl lisanslı antivrüs var.
Dosyayı 3 saat taradığında daha 700 tane virüs bulup 680 tanesini silmişti.Sinirlenip kapattım bende
millet 3-5 dakikada olayı bitirmiş hep
Ne yani benim antivirüs dandik mi demek oluyor bu
Bende panda cloud 1 yıl lisanslı antivrüs var.
Dosyayı 3 saat taradığında daha 700 tane virüs bulup 680 tanesini silmişti.Sinirlenip kapattım bende
millet 3-5 dakikada olayı bitirmiş hep
Ne yani benim antivirüs dandik mi demek oluyor
3 yada 5 dakka olması imkansız bence ne cloud nede başkası uzun sürüyordur kaspersky 6 dk içinde bitirdi diyende var yarım saatten fazla sürdü diyende. windows7 li sistemlerde yaklaşık 8 ila 9 saat sürüyor tamamı sebebi ise izinler ile alakalı herzamanki gibi uğraşmaya bile deymez yani.
Ohoo bi de benim AV'ye bakın hepsini buldu helal... Norton, Kaspersky falan hikaye.
Bende Eset Smart Security kullanıyorum ama PC Tools 1 numara tüm testlerde 1. çıkan PC Tools Antivirüstür
bir arkadaş lisanslı satın almıştı bende bir inceledim onun PCsinde bu programın aynısını indirdik 5993 tane bulmuştu hepsini sildi.Ama ben PC Tools Spyware With Antivirüs en iyisi mükemmel maximum koruma sağlar seninki lisanslı olmadığı için hiç birini silmemiş.
Bende Eset Smart Security kullanıyorum ama PC Tools 1 numara tüm testlerde 1. çıkan PC Tools AntivirüstürNe alaka ya :) Bendeki PC Tools iAntiVirus. Kendisi kişisel kullanım için bedavadır. Tabii ki 0 tane buldu çünkü bu bir Mac AntiVirüsü'dür ve sadece Mac'lere zarar verebilecek virüsler veri tabanında mevcuttur. Hem silmemiş falan diyorsun da bak bakayım zararlı tespit etmiş mi?
bir arkadaş lisanslı satın almıştı bende bir inceledim onun PCsinde bu programın aynısını indirdik 5993 tane bulmuştu hepsini sildi.Ama ben PC Tools Spyware With Antivirüs en iyisi mükemmel maximum koruma sağlar seninki lisanslı olmadığı için hiç birini silmemiş.
Bu arada bu antivirüsü Mac'ler için öneririm koruma açısından iyi oluyor. Zaten Mac'ler için kendi güvenlik duvarını açmak ve bunun gibi bir antivirüsün yetip de artacağını düşünüyorum. Belki yanlışımdır ama bence yeterli.
daha indirme işlemi % 73 ten ilerlerken karperskynin uyarısı indirmekte olduğunuz klasör 5983 tehlikeli öğe içermektedir deyip neti kapamış ve yeniden başlatmıştır tam tarama gerçekleştirmiştir kis 2011 lisanslı bu alemin kralı beli bence karpersky. Esed macro virüsleri tanımıyor remlerim gitmişti esed yüüznden 18 yaşında iken esed kullanacağıma hiç kullanmam daha iyi
5702 tane buldu kaspersky pure son sürümü
Bende onu diyorum. Bendede Avira Premium Security Suite indirtmedi. Korumayı kapatıp indir, indirince korumayı aç ve tara...Bendede daha indirmeden gdata uyarı verdi hiçbirşey yapma seçtim tamam dedim öyle indirtti.Bu arada virusü yazan kişi bir tanesini uysallaştıramamış temp'e saldıyor(Ben keşfedemeden GData IS keşfetti).Varol GDATA INTERNET SECURITY