benim pc ye 6000 virusten bazıları bulaştı yanlışlıkla tıkladım son sürüm deep freeze saolsun kurtardı yoksa pc çöküyodu
6000 Virus ile Antivirüsünüzü Test Edin
Dandik antivirusun hali başka oluyo tabii
Kaspersky Internet Security 5701 adet virus buluyo ama silemiyoki?
Norton'u gösterdiği rakam virüs türleri. 200 küsür katogoride (türünde) temizlendiğini gösteriyor. Sayı detaylardan görülebilir.
Kaçırılan bir tane virüs bile bilgisayarı hoplatmaya yeter:)
Avira 5763 tane buldu indirirken de ok demekten gına geldi
5682 olası tehlike algılandı diyor.. ms security
yok ben bnm av le test eden 4 - 5 kişi daha gördüm onlarında bnmkile aynı rakam kanka
sizler daha karpesky internet security 2011 in ayarlarını yapamamışsınız sanırım..... (orjinal karpesky kullanmıyorsanız böyle sorunlar yaşarsınız)
dosyayı inderene kadar bir düzene uyarı aldım..... indirir indirmezde dosyayı sildi...
6000 virüsü test edemeden dosyayı sildi yahu...... (korumayı kapatmazsak böyle olur tabiki)
ayarlarında manual yada otomatik silme ,sorulsun mu diye seçenekler var.birde tarama modu olayı var.........
sorun şuki bu dosyayı indirirken biri benim interneti izliyorsa ayvayı yemiştir.... 6000 virüsü yanlışlıkla interneti izleyen vatandaş açarsa tam bir komedi olurdu
(flash flash flash telekomun sistemlerine virüs bulaştı....
şaka bir yana telekom acaba hangi virüs programını kullanıyor acaba ? her halde kendi vatandaşa ayda 3 tl kampanyasıyla sattığı mcaffe antivirüs plus ı kullanacak değil ya
not; bu arada dosyanın içinde bir rutin var sanırım zip dosyası indirilir indirilmez kendini açıp çalıştırabiliyor.. karpesky internet security bunu engelledi....... indirenler yedekten geri dönmeye hazır olsun şaka şaka....... desemde doğru bile çıkabilir.
6000 virüslü dosyayı çalıştıran var mı tam bir facia olurdu....... şaka bir yana çalıştırsanız bile karpesky rescue cd acaba kaç tanesini temizlerdi?
eset indirmesine izin verdi ama tam indirme bitecekken bağlantıyı sonlandırdı iyiymiş
http://hotfile.com/dl/192161249/ ... g_dersleri.rar.html 3d max dersleri isteyen arkadaşlar inidrebilir
bitdefender internet security 2013 5721 tane buldu
durum anlık olarak değişebilir bu test işi yaş iş aynı bugün olanlar gibi çok enterasan bir virüs türevi çıktı ve sadece trendmicro bulup tanımlayabiliyor tam olarak silemiyor başarısızlıkla sonuçlanıyor ama en azından semptomların % 80' ini ortadan tam olarak kaldırıyor. en önemli %20 lik kısmına müdahale edemiyor ve olabilecek en saçma yazılım tüm virüs dosyalarını pasif olursa silior akti olursa hiçbir halt yapamıyor. şuan itibari ile symantec ve eset dışındaki firmalara yollanmış durumdadır database içeriğine eklenmek üzere. göndermeme sebebim dosyaları tamamen şahsi sebeplerdendir bu 2 firmaya.
durum anlık olarak değişebilir bu test işi yaş iş aynı bugün olanlar gibi çok enterasan bir virüs türevi çıktı ve sadece trendmicro bulup tanımlayabiliyor tam olarak silemiyor başarısızlıkla sonuçlanıyor ama en azından semptomların % 80' ini ortadan tam olarak kaldırıyor. en önemli %20 lik kısmına müdahale edemiyor ve olabilecek en saçma yazılım tüm virüs dosyalarını pasif olursa silior akti olursa hiçbir halt yapamıyor. şuan itibari ile symantec ve eset dışındaki firmalara yollanmış durumdadır database içeriğine eklenmek üzere. göndermeme sebebim dosyaları tamamen şahsi sebeplerdendir bu 2 firmaya.Merak ediyorum norton ve nod32 kullanıcılarınının bu virüsten etkilenmesini ne için istiyorsun?Son Düzenleme: padisah ~ 20 Ekim 2013 19:04