Nokia 7610 MMC Kart şifresini nası çözeriz! Hafıza kartım bi virüs yüzünden kilitlendi şifre istiyor! Bi çok yöntem denedim hepsi başarısızlıkla sonuçlandı bi çare konuyu açıyorum. Nokia 7610'da denedim sonuç vermedi bir de Nokia 6230i'de demnemeye karar verdim! 6230i için dosya yöneticisi arıyorum.
Not:İçinde önemli veriler var.
6230i dosya yöneticisi ile mmc şifre çözümü
dostum şunu dene card readerle kartı tak pc'de aç kartı hepsini kopyala kopyaladıktan sonra format atarsan bir daha şifre istemez + sen bu verileri tekrar hafıza kartına atarsan tekrar kilitlenme ihtimali vardır.
Denedigin yöntemlerden biridir belki ama hangi yöntemleri denedigini belirtmedigin icin şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin.
semih_ozyurtdostum şunu dene card readerle kartı tak pc'de aç kartı hepsini kopyala kopyaladıktan sonra format atarsan bir daha şifre istemez + sen bu verileri tekrar hafıza kartına atarsan tekrar kilitlenme ihtimali vardır.Neredeyse bütün dosya yöneticilerini denedim 7610'da bi sonuç alamadım ayrıca card reader'ım yokDenedigin yöntemlerden biridir belki ama hangi yöntemleri denedigini belirtmedigin icin şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin.
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 07 Mayıs 2009 01:21
bir telefoncuya başvurmanızı öneriyorum telefoncular halleder ama en sağlam yol benim söyledigim yoldur şimdiki telefoncular işin kolayına kaçıp direk format atıyorlar (yedek almadan)
telefoncuda sağlam bir virüs proğramıyla hafıza kartını taratırsan belki sorunu kökten halledersin