Arkadaşlar 4gb 1600mhz ramim var sistem 64 bite yetiyor ama bütün oyunları çalıştırırmı merak ediyorum yani oyunların çoğunu çalıştırması yetmez ! tüm oyunları çalıştırıyorsa kurmayı düşünüyorum çünkü oyunlarda problem yaşamak istemiyorum.Programlarda zaten önemli olanların 64biti bulunabiliyor ama oyunların 32-64 diye çeşitlerini hiç görmedim nasıl olacak bu işler 32 bit de istemiyorum çünkü 1 gb ram boşa gidiyor iyi bilen birileri beni aydınlatabilirmi acaba?
64 bit bütün oyunları sorunsuz çalıştırır mı?
bir kaç oyun : 1 gb ram
sizce eşit demekki , ilginç :)
siz hangi oyunları yükleyeceğinizi söleyin , biz biliyorsak o oyunları çalıştırıp çalıştırmadığını söleyelim ?
eski oyunlarda sorunlar olabilir..
eğer kurulum ile alakalı bir sıkıntı yoksa hepsini açıyor sorunsuzca eski model dos emulatörleride dahil.ama bazı emulatörler var win me de dahi açılamayan onlar çalışmıyor zaten. birde ekran kartının gücü yüksek ise yapamayacağın yok.
2007-2008 den sonra çıkan bütün oyunları sorunsuz bir şekilde oynarsın. Recep abi AoE oynadığına göre sende hayli hayli oynarsın. 32-bit oyunlar kurulduğunda C altında "Program Files (x86) adında bir klasör oluşur ve 32-bit uygulamalar bunun içine yüklenir. İyi oyunlar dilerim.
Not: Recep abi o monitörden bi tanede bana yolla =)
bir kaç oyun : 1 gb ram
sizce eşit demekki , ilginç :)siz hangi oyunları yükleyeceğinizi söleyin , biz biliyorsak o oyunları çalıştırıp çalıştırmadığını söleyelim ?
eski oyunlarda sorunlar olabilir..
Oyun seçmiyorum her an herşeyi oynayabilirim:)
64 Bit'te ben bunu yapıyorum, gerisini sen düşün:O yanındaki laptop ne kadarda ufakmış:):)
eğer kurulum ile alakalı bir sıkıntı yoksa hepsini açıyor sorunsuzca eski model dos emulatörleride dahil.ama bazı emulatörler var win me de dahi açılamayan onlar çalışmıyor zaten. birde ekran kartının gücü yüksek ise yapamayacağın yok.Ps2 emüsü çalışıyordur inş tekken 5 oynicamda..Ekran kartı hd4890.
2007-2008 den sonra çıkan bütün oyunları sorunsuz bir şekilde oynarsın. Recep abi AoE oynadığına göre sende hayli hayli oynarsın. 32-bit oyunlar kurulduğunda C altında "Program Files (x86) adında bir klasör oluşur ve 32-bit uygulamalar bunun içine yüklenir. İyi oyunlar dilerim.Ok o zaman yüklicem ama beğenmessem 32 bite dönersem 4gb ram'i 32 bitte 4gb olarak göstermenin bir yolu varmıdır?Not: Recep abi o monitörden bi tanede bana yolla =)
Son Düzenleme: matrax-38 ~ 02 Şubat 2010 16:33Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,219 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009Hepsini açmıyor 1-2 tane açamadığı vardır en azından:)
Örneğin 64-bit bütün programları çalıştırır demiştiniz ama Solid Works'ü yükleyemedi bile...