Bügüne dek hep 32 bit işletim sistemi kullandım şu andada windows 7 ultimate 32-bit kullanıyorum 64 bit hakkında bilgim var fakat yinede 64bit kullanan arkadaşlardan biraz bilgi almak istedim daha doğrusu tavsiye işlemcim ve sistemim proflimde yazılı zaten ram miktarım 3 gb ama pekte önemi yok artık 32 bitten kurtulmanın zamanı geldi diye düşünüyorum lütfen hiç 64 bit kullanmayan arkadaşlar yorum yapmasın sadece kullananlardan tavsiye almak istiyorum şimdiden tşkler...
64 bit hakkında
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.siz kurun ya , bu tarz sorulara bence gerek yok..
kurun ,bilgisayarınızın performansının ne kadar arttığını görün..
önemli olan sistemi toplamak değil , önemli olan elinizde ki sistemle en iyi performansı almak..
bende merak edıyordum sımdıye kadar hep 32 bit kullandım acaba 64 bit in oyunlarda bir artısı olurmu 3gb ram ile
tavsiyeleriniz için çok tşkler arkadaşlar indiriyorum kurucam.halamın oğlu sistem mühendisi onlada görüştüm ve kesinlikle 64 bit kurmamı önerdi. bu arada 64bit tarayıcılardan iexlorerımı kullanıyım yoksa alternatif tarayıcı tavsiyeleriniz varmı
tavsiyeleriniz için çok tşkler arkadaşlar indirip kurucam.halamın oğlu sistem mühendisi onlada görüştüm ve kesinlikle 64 bit kurmamı önerdi. bu arada 64bit tarayıcılardan iexlorerımı kullanıyım yoksa alternatif tarayıcı tavsiyeleriniz varmı64bit ie de , adobe flash player ı kullanamıyoruz..
o yüzden de 32bit ie yi yada mozilla , opera gibi alternatiflerden kullanabilirsiniz..
biz teşekkür ederiz..
ChipOnline :)
Merhaba
Ben vista 64bit business kullanıyorum. Fakat bazı driverler 64 biti desteklemiyor. Şu an Easy Cap ın video yakalama adaptörünü bilgisayara taktım. Fakat driverı 64 bit uyumlu değilmiş. Daha önceden de bazı programlarda benzer sorunla karşılaşmıştım. Fakat 64 bit uyumlu driverı bulmuştum. Şu an bulamıyorum.
XP de böyle bir sorun olmuyordu.
64 bit vistayı da bırakmak istemiyorum. Acaba easy cap ın 64 bit uyumlu driverini nasıl bulabilirim. Veya bulabilir miyim.
Arkadaşım ben piratebay, torrent sitesinden buldum, onu paylaşacağım ancak bu yasal olmayan birşey değil yani, uyarmaya kalkanlar bi düşünsün.Bu sayfaya baktım. Açıkçası fazla birşey anlamadım. Tam olarak ne yapmam gerekiyor.