arkadaşlar
64 bit işlemcisi olan amd işlemcili bilgisayara 32 bit işletim sistemi yüklenmesi mümkün müdür?
bunu bazı programları 64 bit işletim sistemlerinde kullanamadığım için soruyorum.
arkadaşlar
64 bit işlemcisi olan amd işlemcili bilgisayara 32 bit işletim sistemi yüklenmesi mümkün müdür?
bunu bazı programları 64 bit işletim sistemlerinde kullanamadığım için soruyorum.
arkadaşlarzaten son 2-3 senedir satılan bilgisayarların hepsi öyle çalışıyor.Yeni çıkan işlemcilerin hepsi 64 bit ve %99 unda 32 bit yüklü olarak geliyor.Uzun lafın kısası evet yükleyebilirsin
64 bit işlemcisi olan amd işlemcili bilgisayara 32 bit işletim sistemi yüklenmesi mümkün müdür?bunu bazı programları 64 bit işletim sistemlerinde kullanamadığım için soruyorum.
64 bitte hangi program calismiyormus ? zaten 64 bit 32 ve 64 bit hepsini calistiriyor yani istedigin programin 64 sürümü yoksa 32si gayet güzel calisiyor pek cözemedim arkadasim ne dedigini.
arkadaşlar hepinize yanıtlar için teşekkürler
64 bit işlemcili sisteme 32 bit işletim sistemi olan win 7 kurulabildiğini öğrendim
ancak çalışmayan program hakkında sanırım ön yargılı davrandım photoshop 32 bit var elimde 64 bit sisteme kurulamayacağını düşünmüştüm henüz denemedim deneyince cevabını yazacağım.
teşekkürler