bilgisayarımdaki ram den dolayı mecburi 64 bit vistaya geçiş yaptım. Fakat derecelendirme çalışmamakta. neden olabilir bu ? Kuru olan version Vista Business N 64 Bit
64 bit vista
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
calısmamakta derken biraz daha detay verebilirmisin, hatamı verio hicmi acılmıo...
bu arada vista 32bit sürümlerde 4GB desteklemekte, suan icin normal vista'da 3küsürGB olarak gozukur RAM ancak yazılımlar ihtiyacı oldugunda 4GB'ın tamamını kullanabilmekte. ayrıca 32bit icin bu konuda bir güncelleştirmede yayımladı microsoft, bu sayede 4gb'im tamamını oldugu gibi gorebilio isletim sistemi.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj
4. gb ı görmesi için bir update falan mı gerekli ? bende göstermiyordu o yüzden 64 bit e geçiş yaptım. performans'da puanı görmek için bastığımda verdiği hata:
Bu sistemde multi media desteği yer almıyor diyor.
elaziglicalısmamakta derken biraz daha detay verebilirmisin, hatamı verio hicmi acılmıo...
bu arada vista 32bit sürümlerde 4GB desteklemekte, suan icin normal vista'da 3küsürGB olarak gozukur RAM ancak yazılımlar ihtiyacı oldugunda 4GB'ın tamamını kullanabilmekte. ayrıca 32bit icin bu konuda bir güncelleştirmede yayımladı microsoft, bu sayede 4gb'im tamamını oldugu gibi gorebilio isletim sistemi.