65nm Mobil AMD Turion 64 X2

kuruwa
20-05-2007, 16:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,438 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

AMD, 65nm mobil AMD Turion 64 X2 çift çekirdekli taşınabilir platformunu sunuyor. NVIDIA ve Broadcom, AMD ile güçlerini birleştirerek platformun üçboyutlu grafik, kablosuz bağlantı, pil ömrü konularında performans avantajlarını sergiliyor.

NVIDIA ve Broadcom,  San Francisco, ABD’de düzenlenen bir etkinlikte, AMD ile ortak bir sunum düzenleyerek yeni nesil taşınabilir AMD platformlarının üçboyutlu grafik, kablosuz bağlantı, pil ömrü ve işlem performansı üstünlüklerini sergiledi.  AMD’nin Tasarımda Daha Üstün programının sağladığı, aralarında yeni nesil 65nm Mobil AMD Turion 64 X2 çift çekirdekli teknoloji, AMD ve NVIDIA yonga setleri ve Broadcom’un sağladığı lider kablosuz bağlantı çözümleri olan gelişmiş teknolojilere dayanan bu taşınabilir platformlar, kullanıcılara üstün bir Windows Vista deneyimi sağlıyor.

AMD’nin ödüllü 65nm Yalıtkanda Silikon teknolojisi, transistörlerin performansında, genişletilebilirliğinde ve enerji tasarrufunda üstünlük sağlıyor.  65nm sürecine dayalı Mobil AMD Turion 64 X2 çift çekirdek teknolojisi, AMD’nin Fab 36 üretim tesisini dönüştürmeyi sürdürmesinde önemli bir kilometre taşı oluşturuyor.

Yeni Mobil AMD Turion 64 X2 çift çekirdekli teknoloji tabanlı dizüstü bilgisayarlar, önümüzdeki aylarda lider bilgisayar üreticileri tarafından piyasaya sürülecek.


Son Düzenleme: kuruwa ~ 20 Mayıs 2007 16:40