Çözemedim bazen oluyo bazen olmuyo genelde batarya yeni ise olmuyo ama bellide olmuyo kamera ile resim çekmek istediğimde Geçici Aşırı Yükleme hatası oluyo bilen varsa yardım ederse sevinirim Teşekkürler !!
6600 Geçici aşırı yükleme problemi
Aynı sorun bende de oluyo Format atmak zorunda kalıyorum bi süre sonra gene oluyo Yüklediğim programlardan sanırım
evet yüklenen ve genelde arkaplanda calışan programlardan oluyor bu, telefonun belleğine fazla yükleme yapılınca acmak istediginiz oteki uygulamada bu hatayı verir...
hayır arkada açılan programlardan değil. Sadece 6600 biraz eski telefon ve genellikle 2 eli kaldı. Yani bozuk gibi bişe :D Arada bir böyle şeyler vermeside doğal yani..
6600 da Geçici Aşırı Yükleme Sonunu Halloldur !! Nasıl mı ?? Tuş Takımıda Arıza Yapınca telefonu istanbula tamire gonderdim Adamlar ne yaptı bilmiyom ama telefon şuanda gayet ii durumda !! Dediklerine göre Bu telefonlarda Bluetooth entegresi bozulunca boyle sorunlar çıkartıyomuş.. entegreyi değiştirdiler tuş takımını değiştirdiler (15 Ytl) işlem tamam !!