evet şaşılacak şey 2500 olması gereken puan 534 bende diyorum bu alet neden yavaş oyunlarda bu neden olur arkadaşlar
6600 gt nin 3d mark 2005 puanı 534 yardıııııım
PC ÖLÜ OLSA BİLE 2500 Ü RAHAT GEÇMESİ GEREK ÇOK FZLA SÜRÜCÜ KALDIRIP KURMUŞSAN OLABİLİR.
Arkada program çalışsa bile böyle az puan olmaz.Format atıp yeniden sürücü felan kursan iyi olur.
pc de amd 3000 işlemci 1 gb ram var
daha yeni format attım virüs nedeniyle formatla bi ilgisi olmasa gerek
oyunlarslideşov sürücü kurup kaldırmadan böyle şey olurmu ya ilk defa duyuyorum çözümü bilen varmı arkadaşlar.
kusura bakma bi çözümü yok o zaman 500 puanda az degil hani kader bu boyun egeceksin.
Halla halla aklıma hiçbirşey gelmiyor.Acaba kartta mı bi sorun var.Ayaralarıyla oynadın mı?
problem halledilmiştir.yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Peki nasıl hallettin??
Sorun neredeymiş??
Şimdiki puanın kaç oldu??
merak ediyorum neden kaynaklandıgını umarım açıklarsın.
ferrarili adamevet şaşılacak şey 2500 olması gereken puan 534 bende diyorum bu alet neden yavaş oyunlarda bu neden olur arkadaşArkadaşım senin o söylediğin puanı benim Fx5200 bile geçiyordu.Bu arada sorununu nasıl çözdün?
anakart driver problemi arkadaşlar nvidia nforce 3 için 5,11 driverını kurmuşdum fakat orjinal kartla beraber gelen driver ın üstüne kurmuşdum sorunsuzdu
formattan sonra doğrudan 5,11 kurdum bu problem çıkarmış neden problem olduğunu bilmiyorum driver ı kaldırıp tekrar kartla beraber gelen cd den orjinal driver ları kurup üstünede ekran kartı driverını kurunca düzeldi.az bir overclocla 3500 alıyorum şimdi.
ama bu 5.11 driverının neden problem çıkardığını anlamış değilim.
nvidia nın sitesinden indirmiştim.
viking20ben de: amd 3000+ işlemci 1gb ram ,6600gt ile 3D mark'05 de 3468 aldım(o/c 'suz).İyi puan.
viking20ben de: amd 3000+ işlemci 1gb ram ,6600gt ile 3D mark'05 de 3468 aldım(o/c 'suz).Overclock yapmaya da gerek yok bence.
viking20ben de: amd 3000+ işlemci 1gb ram ,6600gt ile 3D mark'05 de 3468 aldım(o/c 'suz).İşlemcini kolayca 2.2Ghz`e o/c`larsın,bariz bir performans artışı görebilirsin..Puanın da 4000 küsür olur bence..
ben 4200 alıyordum iyi bir sürücü ile