merhaba arkadaşalar nokia 6630 telefonum var.daha önce düşürdüm telden ses gelmiodu onu yaparken ek filmini yırttım.tamirciye götürdüm yaptılar telefon daha 1ay filan oldu bidaha düşürdüm ekran şu anekran simsiyah çizgilerle gelio bi tuşa basıorum beyaz siyah karışıo sonra geri gelio yine bi tuşa bastığımda yine siyah çizgiler ve ekran beyazlamaları oluo sonra yine gelio.bunun nedeni ne lütfen yardım edin :(((((((((((
6630 ekran sorunu lütfeeeeennnnnnnn yardım :(((
sanırım ekranla işlemcinin arasındaki kablolar hasar görmüş olmalı
bende çok düşürüyorum ama bişey olmadı bugüne kadar telefon 6630 :)
yardımlarınızın için teşekkürler bu telefonu bi arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama hiç mennun deilim almayı düşünenler daha yeni modellere baksın bnce.sorun hallettim.cesaretimi toplayım telefonu açtım ekran soketini çıkartım üfleyim geriş taktım sorun geçti ama her düşüştede böyle oluo bir an önce satmayı düşünüorum :))
ztn kaç senelik tel. yeni alcam bende sene sonunda :)
6630 git araştır 70-80 lira civarında satılan bi telefon yani ufak bi hesapla 70/0,10=700 ciklet yapar :D
tel temizse ve telefoncuya deilde elden sattısan ii kazık yemişin geçmiş olsun.:D
bendede 6630 var yılların telefonu
o telin ana kardın daki cihap parcalan miş olabilir
merhaba arkadaşalar nokia 6630 telefonum var.daha önce düşürdüm telden ses gelmiodu onu yaparken ek filmini yırttım.tamirciye götürdüm yaptılar telefon daha 1ay filan oldu bidaha düşürdüm ekran şu anekran simsiyah çizgilerle gelio bi tuşa basıorum beyaz siyah karışıo sonra geri gelio yine bi tuşa bastığımda yine siyah çizgiler ve ekran beyazlamaları oluo sonra yine gelio.bunun nedeni ne lütfen yardım edin :(((((((((((Kardeşim sana cevap yok, önce türkçeyi doğru yazmayı öğren.