6630 TÜrkce Menü, Symbian Update nasil yapilir?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
emoz159
27-02-2006, 16:42   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj

Merhaba arkadaslar,
Yurtdisinda Üniversite egitimi yapmak icin bulunuyorum.
Elimde bulunan 6630'da Türkce menü maalesef yok. Ve de Telefonda istemedigim birkac kisayol vs. mevcut. Gecenlerde hattimi aldigim yere gidip istemedigim kisayollari vs nasil silebilecegimi sordum(Burda hat alana telefonu cok uygun fiyatlara veriyorlar(6630'a 100€  vermistim Kahkaha ) ama simlock mutlaka oluyor maalesef), bana software(Symbian kastediyor sanirim) update ettigim zaman bu kisayollardan kurtulabilecegimi söylediler. Türkce menü olmamamis sebebiyle türkce menü yükleyebilirim diye düsündüm. Elimde bluetoot, cardreader ve kutusundan cikan Kablo ve CD mevcut.
Bana nasil yapabilecegini adim adim anlatabilirseniz cok sevirim, beni büyük bir dertten kurtarmis olursunuz...(birde link vereceginiz linkler sayfa icin degil de dosya indirmek icin olursa cok rahat ederim, ingilizce bilmiyorum maalesef [V])

Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok memnun olurum...

Son Düzenleme: emoz159 ~ 27 Şubat 2006 16:45
CU_GS7
27-02-2006, 17:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

www.cebim.org  ve  www.cepforum.com  sitelerinde belki işine yarayan bilgiler ve programlar bulabilirsin..

tolga2207
27-02-2006, 19:42   |  #3  
Yıllanmış Üye
793 mesaj

Telefonun symbian versiyonu yükseltilemez. Ama telefonun versiyonu yükseltilebilir. İlk çıkan 6630 ların versiyonu v 3.45.113 tür. Şu an ise tam 5.01 li bir versiyon var. İstemediğin programları kaldırmak istiyorsan Menü->Araçlar->Yönetici bölümünden kaldırmak istediğin programı (kalemin üstündeki)C tuşuna basarak kaldırabilirsin. CU_GS7 arkadaşımın da önerdiği siteler arasında cepforum oldukça kaliteli bir site. Her türlü soruna yanıt bulabilirsin.

emoz159
28-02-2006, 03:25   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj

Aslinda programlarla ilgili bir sikintim olmadi. Sikintim telefonun Favroler bölümüne yüklenmis olan Internet sayfalari icin konulmus kisayollar. söyleki bir notu favorilerimin arasina yerlestirsem ona ulasmak icin tüm o kisayollari asip ulasabiliyorum(yaklasik 15 tane filan) . Ne yaptiysam silemedim. Hatta telefona defalarca soft format attim yine olmadi. Bundan baska kesinlikle kaldiramadigim bi tema yüklemisler telefona. Formatlayince karsima ilk o tema cikiyor.

Telefon versiyonu yükseltmekte olabilir belki adamin dedigi. Adam sadece update demisti cunku. Yardimlariniz icin tesekkurler :)

Dj_KaCaK
05-03-2006, 11:55   |  #5  
Taze Üye
5 mesaj

Arkadaşlar telefon versiyonu yükseltmek için öncelikle UFS cihazının elinizde olması gereq!!

Bu cihazda 100-150$ civarında oluo.Telefonculara özel:)

20-50 ytl civarı bi fiyata versiyon yükselttirebilirsiniz telefoncularda.