ekraN kartımın catalystten ayarlarıya oynadım be yük altındayken 65 civarı ısınıyor...b sıcaklık fazlamı sizce..kartım ATİ 3850 1GB 256 MB DDR2
68 derece Ekran kartı sıcaklığı
ekran kartın normal çalışıyorsa pek bişey olmaz 70 derece bazılarında 80 derece üstü zarar
hem bu cpu sıcaklığı deyil ekran kartı sıcaklığı
bende tam benim eski kartım 3850 bahsedecektim zaten sıcaklık değerleri yüksek bir kart 70 derceleri gördüğüm olurdu sebebi ise baştan başa kartı saran heatsink bakır kaplama olmasından fan mevcuttu ama 7 mm felandı sanırım boyutu ve bakırda özelliğinden dolayı zor ısınan ve zor soğuyan bir madde olduğun dolayı birde micro atx kasa kullandığımdan dolayı yüksekti hiç sıkıntı yaşamadım normal ne zaman 70 geçip 90 doğru sıcaklık sıçrarsa o zaman kork yazdığın sıcaklıklar bana göre normal.
yük altındayken bile 70 i görmedim daha.ama catlystte ilk defa clock değerleriyle oynadım onuda otomatik yaptırdım zaten gene karta..teşekkürler....
uhuhe bende Asus GTX 260 SP216 var yük altında 78 dereyi görüyor ki 100 dereceeye kadr yolu var
Yük altında 65 derece ekran kartı için oldukça iyi hiç endişelenmene luzum yok, ekran kartları 100-110 dereceye kadar dayanır yük altında