6870 vapor-x değerleri neden kapalı?

s.e.li.m
03-04-2011, 12:44   |  #1  
s.e.li.m avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj

Merhaba arkadaşlar.
Dün aldığım sapphire 6870 vapor-x ekran kartını acaba yanlış mı taktım ya da kurulumunu yanlış mı gerçekleştirdim anlamadım.ekteki resimde sağ alttaki UYARI'yı ,önceki kartım olan 5850 takılı iken vermiyordu. aryıca diğer sıcaklık sensörleride aktif haldeydi. Şimdi ise resimde de göreceğiniz gibi amd overdrive'da gpu statuste aktif değil.kurulumu ilk başta kendi cd sinden yaptım,fakat orda da CCC menüleri aktif olmuyor.sonra da amd nin kendi sitesinden güncelleme yaptım fakat bu seferde yeni sürümde ccc'ın menülerinde bulunan "overdireve,renk kontrolleri, display managment" gibi öğeleri yok.ayrıca GPU-Z'deki ekran kartı saat hız değerleri normalmidir , yükseltmem gerekirmi?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ADEM-KAYA
09-04-2011, 15:54   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Sorun sürücüden kaynaklanıyor sanırım.ATI nin klasik hatalarından biri işte.:d

Format at ve en son sürücüyü yükle.Ya da alttaki yazılımı indir eski sürücüyü temizlesin yeniyi kur.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655#download

s.e.li.m
09-04-2011, 23:21   |  #3  
s.e.li.m avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj

Adem kardeşim hemen yetişmişsin konuya yine  saolasın  :) Aynen dediğin gibi yapmıştım , eski sürümü temizledim + onboard ekran kartının sürücüsünü de  kaldırdım ve güncel sürücüyü yükleyerek sorunu hallettim. Bu sefer de işlemcinin "core" sıcaklık değeri hep sıfır  olarak görünüyor :)