Selamlar,
Palit Radeon9250 128MB ekran kartim var,uzerinde 7 pin yeri olan bir tvout cikisi var,Sayfasindan bilgi edinemedim
Buradan goruntu ile birlikte ayni kablodan ses de aktarabilir miyim?
Selamlar,
Palit Radeon9250 128MB ekran kartim var,uzerinde 7 pin yeri olan bir tvout cikisi var,Sayfasindan bilgi edinemedim
Buradan goruntu ile birlikte ayni kablodan ses de aktarabilir miyim?
Benim bildiğim tvout çıkışından sadece görüntü aktarımı yapılıyor televizyona ama belki sesde aktarılıyordur tam olrak bilmiyorum.
Bende cok bilmiyorum ama ucunda sari,kirmizi,beyaz seklinde uc girisi olan kablolar var,bunlardan birisi ses icin olmali, bu sekilde olan kablolar bu degigim 7 pin girisli tvout cikisina takilirmi,takilirsa kalite ne olur bu konuda deneyimi olan arkadaslar varsa cok iyi olur,
digital video kameralar bu tarz kablolar ile tv ye baglanip ses aktariliyor cunku, bu da benzer olmali diye dusunuyorum ama tabii ekran karti faktoru de var
ekran kartın eger ses kartın a paraleel olarak bağlanıyorsa bole birşey olabilir ama öbür türlü mümkün değil ama aynı zamnda 7 pin olası ses ide destekliyebiliceği anlamına geliyor ama bilemiyorum yani ses kartın abglanmazzsa nasıl ses verecek