7 pratik Firefox eklentisi!

CHIP Online
09-03-2010, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Ufak tefek değil, her biri ayrı bir uygulama kadar yararlı: İşte bilinmeyen, yararlı eklentiler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/7-pratik-firefox-eklentisi_18648.html

Resimlerle: A'dan Z'ye "Süper Firefox" rehberi

Çoğu Firefox eklentisi sadece ufak tefek değişiklikler ve geliştirmeler getirir.

Ancak şimdi tanıtacağımız bu 7 eklenti ayrı ve kapsamlı programların yeteneklerine sahip eklentileri.

Animat 1.04

Animat ile Animated Portable Network Graphics yani APNG formatında kısaanimasyonlar oluşturabilirsiniz.

Firefox'un içerisinde animasyon yapmak için BMP, GIF, JPG, PNG türü görselleri kullanabilirsiniz.

Kesme, düzenleme, yeniden boyutlandırma, döndürme gibi imkanlar sunuyor. Basitten bir adım daha ötede bir yazılım.

Download: Animat 1.04

Tüm konu: 7 pratik Firefox eklentisi!

İzleyin: Firefox'a multi-touch geliyor

Resimlerle: A'dan Z'ye "Süper Firefox" rehberi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu Firefox eklentilerini sevdiniz mi?

uGuR.uK
09-03-2010, 00:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sevmekten ziyade benim ihtiyacım olmadığından ilgimi çekmedi ama maaşallah hepsi ayrı program gibi, haklarını yemiyelimGülümseme

wrldxplrr
09-03-2010, 00:55   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

Hepsini inceledim.Çok gereksiz olanlarıda var.Fakat son sırada eklenen yonoo eklentisi müthiş yapılmış bence. Sosyal ağlara üye olan çok sayıda indan var.Bence bunu denemeleri gerekiyor.

58zarali
09-03-2010, 00:58   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj

fire ftp güzel diğerleri işimi görmez   zaten fazla eklenti kurmanızı tavsiye etmem yavaşlatıyor