Blues_62 sormuş:
Selamlar Arkadaşlar Herkese iyi Bayramlar..
Sistemim çok iyi olmasada windows 7'i ilk kurduğum haftalar hızı beni çok memnun ediyordu fakat. Giderek yavaşladı diyebilirim.
Ccleaner ve Tune-Up 2010 programları ile optimize etmeye çalışsamda. Diskleri sürekli + part yazılımlarla birleştirsemde. Yani Sistemi temiz tutmasına çok temiz tutuyorumda yavaşlığın nedenini anlamış değilim. Önemli güncelleştirmeleri vb. Şeyleride yüklüyorum. 1-2 temel programdan başka bişeyde yüklü değil. Sağlam Antivirüslede tarattırıyorum vede güncel tutuyorum ama Win. 7 Betadan mı kaynaklanıyor yoksa Vistanın sadece stabil tutumu yönündenmi ileriye gidebiliyor. Anlamış değilim.
Yani güvenlik konusunda bir sıkıntım yok Xp'den çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama hala performans tarafından Xp'nin yarısı bile olduğuna inanmıyorum. Çünkü Xp'de bütün programlar yer alırken yarı hızına yetişemiyor. örn: Yenile tuşuna basarken bile ilk haftalar Win7'de çok hızlı iken şimdi 2-3 saniye bile beklemek zorunda kaldığım oluyor. Belki sizlerin, bana tavsiyesi olabilir. En azından Donanım veya programsal yönden..
Yoksa Windows 7'i terk etmek zorunda kalacam :)
Şimdiden sağolsun..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
MS Windows XP Professional Sp3 32 Bit and MS Windows 7 (Se7en) Ultimate 32 bit
BIOSTAR P4M900-M7
160 Gb Samsung HDD
512 MB Nvidia GeForce 7300 GS
1,5GB DDR2 333,00 MHz Ram
Core 1
2 GB Readyboots
3.00GHz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.33 Safari/532.0