Arkadaşlar benim baya bir sorum olacak çünkü kafama takılan şeyler var ve forumarı arattırdım ama tam olarak istediğim yanıtlara ulaşamadım.
1-Arkadaşlar benim 32" vestel hd-ready bir tv var ve 1366x768 sanırım max.çözünürlüğü benim elimde 720 p filmler mevcut ben bunları bu tv de rahat izleyebilirmiyim ? benim notebook core 2 duo T7200 santa rosa 2.0 gb ram 256 mb harici nvidia 8400 M G ekran kartı var (model : msiex600)
2- Ben bu filmleri dvd ye çekip dvd playerda izleyebilirmiyim kalite kaybı olurmu sanırım dvd 420 p ve olacak gibi 420 p'nin destekleyeceği max.çözünürlük nedir (800x600 v.s gibi)
720p nin çözünürlüğü olan 1280x700 dü sanırım bu çözünürlüğü dvd playerda yakalayabilirmiyim dvd'den okutarak ?
3- DvdRip ve HDRip filmleri dvd ye çeksem görüntüde kayıp yaşarmıyım (700x300 gibi çözünürlüklerde)
4-Normal bir dvd player Hd-Dvd oynatırmı ve HdDvd nerde yazdırılır normal dvdrw la yazılabilirmi bir de son olarak 720 p filmler hd dvd ye çekilerek görüntüde kayıp yaşamadan izlenebilirmi ?
Arkadaşlar biliyorum çok oldu ama bu bilgilere ihtiyacım var , cevaplayanlardan Allah razı olsun ...
Teşekkürler...