başlıktaki gibi user acaunt control çok rahat aşılabiliyor ms her nekadar sadece beta ve rtm etkileniyor desede 7600 buildininde içine edilmiş bulunuluyor. bir başkasından aldığım dosyayı açmamlan çat user acaunt control disablet yazısıda patladı restart yazısında bekliyordu ne olduğunu anlayamadım zaten. virüsü herzaman kullandığım pandalar tanıyor ama wb sitesinde bu tip bir virüs tanımlaması yok. services.exe üzerindeki bir açıktan faydalanıyor zararlı kod. güvenlik duvarıda tam anlamı ile işe yaramıyor standart zone alarm uyarısı gibi services exe erişime açılsınmı uyarısı geliyor izin versenizde vermesenizde user acaunt control disable oluyor. kullanıcılar için şuan büyük bir sıkıntı şuan özelliklende şirketlerde kullanılacakolan nihai versiyon olduğunu bildiğimiz 7600 için.
eğer forum yöneticileri isterlerse dosyayı incelemek için upload ederek verebilirim. normalde upload edip verecektim ama meraklı arkadaşlar çok açmayın dediğim halde açıp muhakkak niye koyuyorsun virüs sistem çöktü gibi bir sürü zırvalama olacağı için koymuyorum. vista ortamında bu sıkıntı varmı yokmu test edilmedi ama daha önce test eden hackerlar vistada yok demişti sorun.