beyler ben 7 den xpye dönmek istiyorum fakat garip bi şekilde 7 izin vermiyor :D
-xpnin cdsini takıyorum setup diyorum
-Windows XP'yi Yükle seçeneği aktif olmuyor
bu sorunu nasıl çözebilirim çok acil xpye geçmem gerekiyor teşekkürler..
beyler ben 7 den xpye dönmek istiyorum fakat garip bi şekilde 7 izin vermiyor :D
-xpnin cdsini takıyorum setup diyorum
-Windows XP'yi Yükle seçeneği aktif olmuyor
bu sorunu nasıl çözebilirim çok acil xpye geçmem gerekiyor teşekkürler..
Windows ortamında kurma bence sıkıntı yaşarsın bilgisayarını yeniden başlat, bios dan firs boot seçeneğini cd rom unu seç kaydet çık.Sonra cd den ön yükleme için bir tuşa basın der.Daha sonrasını sen halledersin.
Sen daha nasil format atilir bilmiyorsun bu ise kalkiyorsun makinene yazik ya parayla birine yaptir yada kalsin xp olunca sanki makinen ucacak saniyorsun
Zaten sakinim ama yazik birilerinden bir sey duyup bu ise kalkiyorlar 2 gün sonrada yok su olmadi yok bu drivers bulamadim diye gezicek sadece söylüyoruz
sakin ol bu kadar sinir yapma :D belli ki arkadaş yeni bu işlerde
biostan atmak en kolayı rahat rahat at.
Güvenlik bakimindan perfomrnas bakimindan 7 birakilip xp gecmek demeyim neyse.
mancukya'nın yorumları dışındaki yorumlar saçma sapan.
windows ortamında kurma bence sıkıntı yaşarsın demiş
Kurulumu bu şekilde başlatamazki zaten :)
Kurulum, Windows ortamında başlatılabilir.
Fakat bu Windows 7 üzerinde tekrar Windows 7 kurulumu için geçerlidir.
( Windows Vista ve Xp'de de aynı ortam format işemini uygulamadığım için bu işlemi gerçekleştirmek mümkün olur mu hiçbir fikrim yok )
Yani Windows 7 ortamında Windows Xp kurulumu yapmak mümkün değildir. Bundan dolayı
"Windows Xp'yi Yükle" seçeneği aktif olmamıştır. Bu sebepten dolayı Windows Xp Format işlemini BIOS üzerinden gerçekleştirmelisiniz.
BIOS üzerinde Format Atma işlemi için:
Chip Online'da ilgili başlıklar sayesinde küçük çaplı bir arama yaparak resimli anlatımlara ulaşmanız mümkündür.