arkadaşlar ben ttnet hızımı 1 e düşürdüm internetten indirme yapınca 50 kb hızla indiriyor ancak idm ile indirince hız 117 kb yi görüyor sorum şu idm ye benzeyen ancak indirme yapmayıp video hızlandıran bi program varmı? örnek youtube gibi siteler
8 den 1 e düşürdüm
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
Video izleyeceksen Turbo İnterneti tavsiye ederim ben 1 senelik satın aldım cepten bile satın alabiliyorsun videoları inanılmaz hızlı yüklüyor ama benim hız 8 mgbit 1 mgbitte fazla verimli olmadığını söylüyorlar tek dez avantajı dosya hızlı indirirken veri kaybı olası bazen rar dosyalarını eksik indiriyor ama videolar da çok memnunum<
Video izleyeceksen Turbo İnterneti tavsiye ederim ben 1 senelik satın aldım cepten bile satın alabiliyorsun videoları inanılmaz hızlı yüklüyor ama benim hız 8 mgbit 1 mgbitte fazla verimli olmadığını söylüyorlar tek dez avantajı dosya hızlı indirirken veri kaybı olası bazen rar dosyalarını eksik indiriyor ama videolar da çok memnunum<o neki
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
http://www.turbointernet.com (dene bak)ben şuan 8 kat hızlı kullanıyom ama 1 e kesin geçicem bu pro yu 2 senelik alırım ama bana biraz bilgi ver