Arkadaşlar daha dün aldım ve tamamen bos olmasına ragmen 7 gb oyun atamıyorum dosya boyutu buyuk dıyor ne yapmam gerekıyor lutfen yardım
8 gb toshiba usb bellek
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
kardeş usb tam 8 gb değil attığın oyunda 7.6gb felansa yetmez
Son Düzenleme: ahmetsen7 ~ 22 Kasım 2010 21:16
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Flash diski FAT32'den NTFS'e çevirmen lazım FAT32 dosya formatında 4 GB'tan büyük dosyaları kopyalaman mümkün değil bunun içinde Bilgisayarım sağ tık/Yönet/Aygıt yöneticisi/Sağ traftan Disk sürücülerine çift tıkla ve flash diskini seç/Flash diske sağ tıkla/Özellikler/İlkeler/Performans için en iyi seç/Tamam/Daha sonra Bilgisayarıma girip Flash diskine sağ tıkla biçimlendiri seç ve dosya sistemi olarak NTFS'i seçip tamam de.
Formattan sonra Flash diskin NTFS dosya sisteminde çalışıp 4 GB'tan büyük dosyaları kopyalama sorunu çıkarmayacaktır.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (192348) ~ 22 Kasım 2010 21:23
Flash diski FAT32'den NTFS'e çevirmen lazım FAT32 dosya formatında 4 GB'tan büyük dosyalrı kopyalamam mümkün değil bunun içinde Bilgisayarım sağ tık/Yönet/Aygıt yöneticisi/Sağ traftan Disk sürücülerine çift tıkla ve flas diskini seç/Flash diske sağ tıkla/Özellikler/İlkeler/Performasn için en iyi seç/Tamam/Daha sonra Bilgisayarıma girip Flas diskine sağ tıkla biçimlendiri seç ve dosya sistemi olarak NTFS'i seçip tamam de.aynen ;)Formattan sonra Flash diskin NTFS dosya isteminde çalışıp 4 GB'tan büyük dosyaları kopyalama sorun çıkarmayacaktır.