8LİMİTSİZ8 Mbps / limitsiz
Ayda 109 TL
Arkadaşlar ben şuan 8 Mbps'ye kadar olanı kullanıyorum ve bu söylediğime geçmek istiyorum.
Örneğin bir filmi indirme hızı nedir? Ben 300kb ile indiriyorum.
Ayda 109 TL
Arkadaşlar ben şuan 8 Mbps'ye kadar olanı kullanıyorum ve bu söylediğime geçmek istiyorum.
Örneğin bir filmi indirme hızı nedir? Ben 300kb ile indiriyorum.
8 Mbps hız var ve senin download hızın 300 kb mı?
Bence onda bir problem vardır. 8 Mbps hızla çok daha hızlı download edebilirsin.
Benim 4 Mbps hızla 300 kb tan daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Download hızı kullandığın program ve pc nin performansıyla da etkilidir.Onuda göz önünde bulundurmak gerekli.
Ayda 109 TL
ama ben şuan 8 Mbps'ye kadar olanı kullanıyorum ve bir filmi 300 kb tan yukarıya geçmiyor bu da normal bir filmi peki sence ttnet in birde 8 mbps kadar olan dayım ama birde bunun 8 mbps lik bir paketi var 109 tl lik ona geçmek istiyorum
aslında 1mbps=125 kb dir.
bende de 8mbps ye kadar limitsiz var.İndirme yaptığın server a,ttnet in alt yapısına veya o an ttnet in hat yoğunluğuna göre hız değişiyor.Mesela sabah erken saatlerde genelde 950kb-1mb arası indiriyor.
öğlen akşam gibide 300- 1mb arası değişiyor."8mbps ye kadar" demek hız garantisi yok,kullanım anında ne tutarsa demek :))))
madem senin orda alt yapı ancak 300kb verebiliyo.Bence alamıcağın hizmet için okadar para vermenin bir anlamı yok.Uydu net superonline fiber filan araştır derim arkadaşım.
arkadaşlar sakın aldanıp gidip 8mbps ye kadar olan paketlerden almayın tamamen düzmece bende kullanıyorum o 8 mbps ye kadar olan paketlerden fakat dowload hızının 3 mbps yi geçtiğini görmedim ama 1mbps nin altına indiğini çok gördüm resimli olarak kanıtlayabilirim 8 mbpse olan paketlerden alcağınıza gidin 4 mbps olan paketlerden alın kafanız rahat olsun en azından hızınız sabit olur bende en yakın zaman değiştirecem paketi
8 Mbps tarifesine geçmeden önce,bulunduğunuz semtin bu hızı destekleyip desteklemediğini öğrenin müşteri hizmetlerinden.
Bende 8 mbps kullanıyorum fakat bulunduğum bölge 4 mbps yi destekliyor.
Önemli olan bölge alt yapısının bu hızı destekleyip,desteklemeyeceğidir.
İnanmayacaksınız ama ben de 1 senedir Ttnetin 8mb' e kadar tarifesini kullanıyorum. Servis sağlayıcıya yakın mıyım bilmiyorum ama sn'de 1.4mb download yapıyorum. 15 Gb lık bir veri ortalama3-4 saat sürüyor ve kota problemim de yok çok ilginç :)) hiç düşmedi 1 senedir =) şu an 300 Gb oldu bu ayki kotam =)
ben de 8 megabite kadar olanı kullanıyorum.
Aylık 100-200gb yapıyorum yavaşlama yok. şanslı bölgedeymişim. 900-950 kb/Sn indiriyorum.
bende 16 megabit'e kadar var 10-14 arası indiryorum 60 küsür lira fiyatı 1.4mb/s-850kb/s arası hızım
İnanmayacaksınız ama ben de 1 senedir Ttnetin 8mb' e kadar tarifesini kullanıyorum. Servis sağlayıcıya yakın mıyım bilmiyorum ama sn'de 1.4mb download yapıyorum. 15 Gb lık bir veri ortalama3-4 saat sürüyor ve kota problemim de yok çok ilginç :)) hiç düşmedi 1 senedir =) şu an 300 Gb oldu bu ayki kotam =)
300gb yapmıssında arkadasım fatura ne gelır tahmın bır rakam var mı bılgın benımde 180gb oldu kara kara faturayı dusunuyorum ne gelecek dıye
Fatura Aynı gelicek Sınırlı sınırsızda olsa( kimi talihsizler için) değişen bir şey olmaz.kotalı iken mi 180gb indirdin merak ettim şimdi.ben de diğer arkadaşlar gibi 25 gb kotalı 8mb' e kadar olan tarifeyi kullanıyorum.Tarife sınırsız. Özelliği25 gblık kota aşımı sonrası hızın 1 mbe düşürülmesi yönünde ama bende şimdiye kadar hiç olmadı.Her ay en az 50 gb kullanıyorum en az.Bu ay dediğim gibi 300 gb civarı.Günlük 50 gb arşiv indiriyorum film vs. Fiyat aynı gelecek hiç bir zaman değişmedi değişemez de.Çünkü sözleşme gereği limitim yok hız sınırlamam var o da nedense olmuyor :) dediğim gibi snde1.4 mb indiriyorum yani 12mb lit internete tekavül ediyor :) şanslıyım galiba :) 55 lira düyorum ayda.Adanadayım...