ya ben 1024 kbps 4 gb sınırlı internet kullanıyorum ttnet benim babam faturalar konusunda biraz sinirlidi yardımcı olursanız sevinirim ben 1024kbps ten 8mbps ye geçiş yaparken bir ücret ödyomuyum tarife değişikliği ücreti
8 Mbps Tarife Geçiş Ücreti
2.19 Tl lik farkı biliyorum ama sadece merak ettiğim birde tarife değiştirme ücreti ödüyormuyum
Yaw bilen hiç kimse yokmu babamdan habersiz tarife değiştiricem tarife değişikliği yapmak için ücret ödüyomuyuz.
Kolayı var 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden, 7 gün 24 saat destek alabilirsin.
:) sağolda bilen varsa diye sordum :)
osmanefe:) sağolda bilen varsa diye sordum :)Onu anladımda "Bilen yokmu kimse yokmu yaw" filan çırpınmaya gerek yok Ara öğren diye söledim.
Arkadaşlar çok teşşekkür ederim telefonla aradım hiç görüşemedim hep bilgisayarla konuştuktan sonra diğer müşteriler yüzünden yarım saat bekledim ve sonunda vaz geçtim ben geçiyorum hadi bakalım inş. pişman olmam :) Ttnetin sayfasına baktım etra bir ücret ödemesiyle ilgili bişey göremedim 2.19 harici inş. hızlı bağlanırım.
ya evet bende kaç gündür geçiyim mi geçmeyeyim mi diye tereddütde kalmıştım ki vaz geçtim.niyemi?
zaten kotalı 4 gb bana 1 ay yetmiyor .ne video izlemeye kota kalıyor ne mp3 e.şimdi 8mbps olursa siteler anında yüklenir ve istenmeyen video gibi içerikleri kontrol edemem anlayacagınız 8mbps kotalıyken cok mantıksız.geçme arkadaş boşver 2 tl 2 tl dir.ttnet in kota aşımından para kazanması için yapılmış bir tuzaktır bu.saygılar...