ya arkadaşlar. dün 8 mbpse geçeyim dedim. neyse aradım telekomu. geçtiniz dediler. sora gerçekten modemde geçtiğimi gösteriyor. ama bağlandı hızını 1011/253 gösteriyor? yaw daha kablolar yeni döşendi. hadi 8 mbps ten vazgeçtik 5 mbps falandamı olmaz yaw? geçen arkadaşlar varsa hakketen hızlarında değişiklik olan varmı?
8 mbps ye geçen varmı?
Mustafa Cansadece 99 tl olan da tam 8 mbps oluyor ve adil kullanımabi sen tam sınırsız 8 mbps demisin? yani 99 tl lik olanda?
arkadaşlar ama sonuçta 8mbit 4 gb kotalı ile 2mbit 4 gb kotalı aynı fiyatta ben şuan 2mbit 4 gb kotalıdayım yani 8 mbite kadar olan hıza geçsem acaba 2mbit in altına kadar düşermi acaba fiyat olarak aynı
8M de yani 99liralık olanda 8m ye kadar demiyor 8m diyor yani ondan da şüphe ediyorum ama 8m yani o paket ayrı 8mye kadar hız ayrı ikisi farklı yani
vallah ben hiç alamadım. dslam yok dediler sahanızda. yahu alt yapı olmadan üst yapı yapılırmı. ne dengesiz bir memelekette yaşıyoruz. modemlerimiz zaten 24 mbps i detekliyorm. ama sanırım 10 sene sonra bu hıza geliriz. o da meçhul
Arkadaşlar bende aldım 8mbit download yaparken yaklaşık hız 890 kb/sn ulaşıyor speedtest de ise 7100 kps olarak gözüküyor ve gecikme saniye (ping) = 11 ms gerçekten ttnet sunduğu ilk güzel bi hizmet diyorum.
ben aldım çaakkalede şu aninternetim uçuyorrrr