Geçmedim.Geçmeyide düşünmüyorum.
8 Mbps'ye kadar internetin abone sayısı kaç?
8mbite kadar 15gb kotalı kullanan arkadaşlar 15gb'ı aştıktan sonra modeminize reset atmadığınız sürece hız düşmesi yaşamyacaksınız aklınızda bulunsun çevreme bu parayı ödeyip 1tb'tan fazla download yapanlar var hız düşmesi yaşamadan...Deneyen var mı burda yoksa ben de geçmeyi düşünüyorum ?
Geçmeyi düşünmüyorum...
15 gb kota olduktan sonra......
ttnet çok saçma yaptı bunu. 1mb internette gezen bir kişiye yetecek düzeyde. daha yüksek hızlar genelde download için kullanılır. hızı 8 mb yapıp 15gb limit koyuyor sonrasında 512kb le devam edicen diyor. 512kb le downloadcılar napıcakkı???
Hayır geçmedim. Geçmem de. Üstelik komşumla kullanıyorum. Bu şartta geçsem olan zarar bana olur komşu yer 15 GB ı yavaş interneti çeken ben olurum. (:
Afedersiniz ama en iyi bu video açıklıyor. Komik yapmışlar ama acı bir gerçek barındırıyor.
2 ay önce geçtim, hiçte bi sorun çıkmadı bugüne kadar. indirmelerim 800'lerde geziniyor hep, hele torrent'te 840 civarı bi hıza ulaştığım oluyor...
modemi resetlemeden 15 gb üzeri indirme yapmak mümkün mü bu konu muallakta kaldı, kullanan kimse yok mu var mı böyle birşey?Bana çok mantıksız geldi. Bilgisayarı hiç kapatmayacak mısın bir ay boyunca? Bilgisayarı kapatınca internet kesiliyor, açınca da tekrar ip alıyorsun falan, modem restlenmiş olmuyor mu sanki o zaman?
Bana çok mantıksız geldi. Bilgisayarı hiç kapatmayacak mısın bir ay boyunca? Bilgisayarı kapatınca internet kesiliyor, açınca da tekrar ip alıyorsun falan, modem restlenmiş olmuyor mu sanki o zaman?Hayır olmuyor.
Ayrıca internet kesildiğinden 16 saat sonra (15 gb aşıldıysa) net 512k oluyor...
Bu interneti 24 saat açık bırakacak(bilg. kapatılsa bile) bi program vs. olmalı...
valla geçen beni ttnetten aradılar ben kotalı kullanıcıyım ve son 3 aydır kotayı aşıyorum buda ttnet yetkililerinin gözünden kaçmamış efendim aradılar size 8mbit hızında internet verelim dediler (aynı fiyata) bende aynen şunu söyledim ben kotalı kullanıyorum 8mbit gerekmez ayrıca kazıklanan arkadaşlarım var onlarda kotalı kullanıyor ve 8mbite geçtiklerinden beri hızları yüksek olduğundan kotayı aşıyorlar dedim
telefondaki bayan bana aynen şunu söyledi O zaman sınırsız paket verelim ilk 3 ay 29 tl sonraki aylar 49 tl ve 2 yıl taahütnağme imzalamak koşuluyla bende kadına gidin başka birini kazıklayın bayan dedim bilmesek kazıklıycaklar nedense bu hız yükseltme için hep kotalı kullanıcıları arıyorlarki millet gçsin telekomun cebi daha fazla dolsun diye
Bana çok mantıksız geldi. Bilgisayarı hiç kapatmayacak mısın bir ay boyunca? Bilgisayarı kapatınca internet kesiliyor, açınca da tekrar ip alıyorsun falan, modem restlenmiş olmuyor mu sanki o zaman?TTNET'in verdiği hesap aynı kalıyor modemi kapatmazsanız, da modemi kapatmamanıza da gerek yok. Ben 3 kere kapattım, 1 hafta boyunca kesilmedi, ay sonuydu, belki daha uzun süre giderdi ama modemi açık bırakmak devamlı bir işe yaramaz, çünkü arada internet kendini sıfırlıyor, buna şahit oldum ben. Ayrıca modem kapanmayınca tarife bile değişirtseniz, hız değişmiyor.
modem kapatılmadığı veya bilgisayardan elle resetleme yapılmadığı sürece internet kesilip gelmez sadece pc'nizi açıp kapatmanızla. ne ip'niz değişir nede yeniden bağlantı oluşur. siz ağ bağlantınız kendiniz modem üzerinden veya windows ağ bağlantılarından kapatıp açmadığınız sürece kasanızı istediğiniz kadar açıp kapatın aynı ip ve bağlantı geçerli olur.