Aslında sorunum tarayıcıyla değil ama konuyu açabileceğim en uygun yer burasıdır diye düşündüm.
Tahmini 3 hafta önce internet hızını 8 megabite yükselttik.İnternet hızında değişen pek bir şey olmadı,hatta dahada beter oldu diyebiliriz.Genelde indirme hızım 50 ile 20 kb arasında dolaşıyor.Çok nadir 200-300 kb hızında indirme yaptığımı görüyorum.Bugün indirme yaparken , hızımı 3 kb da görünce illallah ettim.
Durumu resimler netleştirmek gerekirse ;
Biraz önce yaptığım bir indirmeden görüntü
İDM ile yaptığım bir indirmeden görüntü
Hız testim
Haftalardır internetimin hızı yerlerde sürünüyordu.Son çare olarak İDM'yi denemek istedim.Normal indirme yaparken hızım 50 kb geçmezken , İDM ile bu kadar fark etmesinin nedeni nedir?
Bundan 2-3 ay önce , 8 megabit internete geçmediğim zamanlar 100 kb hızında indirme yaparken,son zamanlarda hızım 50 kb lara kadar inmişti.Babamın 8 megabit internet paketine geçtiğini duyduğumda bir düzelme olur diye ummuştum fakat artık 50 kb indirme hızını görünce yüzümüz güler oldu.Haftada 2-3 kere indirme hızımı 300 kb da gördüğüm oluyor.Diğer zamanlarda en fazla 50 kb,ki oda ara ara oluyor.Virüs olabilir mi diye düşünüp Nod 32 ile taramada yaptım ama bir şey çıkmadı.Bana ne önerebilirsiniz?