arkadaşlar 8 mph nin eskisine göre farkları ney
8 mph interne geçtim farkları ne olur 1 mph den
belki biliyosundur. 15gb kotanı doldurduktan sonra hızını 512kbs e indirecekler. aysonuna kadar öyle idare edeceksin. beni de aradılar 8 yapalım diye hadi ulen dedim dalga geçmeyin benimle kotalı gibi bişey
sınırsız belki ama dediğim gibi 15gb kota verecekler sana. ve sen kotayı aşınca kaplumbağa hızında internete kavuşacaksın.
yha benimki zaten sınırlı
arkadaşlar sınısız benimkindede öle olurmu?
sınırlı yani arkadaşlar olurmu benimkindeded öle ben zaten 15 gb geçmem
15 gb geçmeyeceksen bi sorun yok. 8gb hız gerçekten müthiş olmalı. henüz o hıza ulaşamadım. bu şartlarda ulaşmak da istemem. çünkü aylık 60 gbın altına düşmez benim kotam
peki 8 mph çıkardım yha yarın olcak peki farklı bi kota çıkması olmaz demi?
peki 8 mph çıkardım yha yarın olcak peki farklı bi kota çıkması olmaz demi?
1- dostum konu yanlış yerrde
2- eğer kotalı kullanıyorsan hangi akla hizmet 8 mbps'ye çıkardın bilmem ama kota artması illaki olacaktır gözünü korkutmak istemem ama belki bundan sonra hep 4 gb'nin üstüne çıkıcaksın çünki inkernetin hızlı
hadi yha :D:D mph yapçama sınırsız yaparım mph den D:D
arkdaşım sen 8mbps in kotalı OLan 4 &6 gblık olanı na mı geççen yoksa sınırsızı 49 lik lik olana mı?
önce ona karar ver
kotalı olanlarına geçmeni tavsiye etmem, 49 tl lik paket kotasız değil belki ama senden fazla para almayacağı kesin. 49 tl lik paket şuan kampanyada olması lazım, 3 ay 45 tl ödüyorsun sanırım, geçeceksen 49 tl olanına geç diğerlerine kesinlikle geçmeni tavsiye etmiyorum,