Sorunum çok büyük çoooook ..
Hemen başlıyım anlatmaya.
Harddiskim sata olduğu için, Anakartımda biraz eski olduğu için Sata/Raid Driveri Normal Orjinal Xp Cd'lerde olmadığı için kurulum yapmıyor.
Bende mecbur Perfect Xp veya Tnc Xp ile kurulum yapıyorum. Çünki Bildiğiniz üzere bu tür cd'lerde Sata entegreleri mevcut.
Bundan bi hafta önce Perfect Xp 2010 Sp-3 ile kurulumu yaptım. Hiç bir sorun yok. Programlarımı felan kurdum. Sorunsuz şekilde 2 saat kullandım. Taaaki bilgisayarı kapatıp ertesi gün açıncaya kadar.
Bilgisayarı açtığımda birde ne görüyüm. Ne winamp, Msn, Mozilla, Explorer, vs.. gibi hiç bir exeyi çalıştırmıyor. Hata mesajı felanda vermiyor. Görev yöneticisinden bakıyorum. Tıkladığım hiç birşey orda da çalışmıyor. Aksine hiç bir kurulumda yapamıyorum. Çünki hiçbir exe çalışmıyor.
Üşenmedim ve Perfect Xp ile tekrar format attım. Bilgisayarı kapatmadan Programları kurdum, Birde antivirüs kurdum. Taramayı yaptım. 3-5 Virüs sildi. Bu sefer oke dedim. Kapattım pc'yi tekrar açtım. Sorun yine aynı ..
Üşenmeden 8.formata kadar denemediğim kalmadı. 8. formatı yeni attım. Sorun yine aynı.
Kurduğum programlarda virüs olamaz. Çünki 8.formata kadar kuracağım programları taratmadığım virüs programı kalmadı. Sonuç Tertemiz
Peki ya sorun nerde ?