80 gb oyun setupları var çok yer kaplıyor bunları sizce nasıl saklamalıyım
80 gb oyun saklama
- 1
- 2
Arkadaşım ''winrar'' diye proğram var onu indir yükle dosyaları sıkıştır o dosya heralde 60gb filan olur oda olmuyosa dosyaları dvd al onlara kaydet hadi o da olmadı 500gb lık taşınabilir hard disk al :)
setup dosyalarından fazla bi kazancın olmaz dostum.onlar zaten yeterince sıkışmış hali.
S.W.A.T320 gb hdd var ama 80 nı bu şekilde 81 gb da program files anlıcan boş alan 125 gb =) 20 gb oynuyorsa hdd yi yormama değmez ama iso halinde kalıp yapsam nasıl olurbiişe yaramaz aynı yeri işgal eder
dvd yi boş ver ,bluray e yak :P
aslında bi çaresi var uharc ripleme 100 mbyi 10 mb ye kaadar düşürüo ama nasıl kullanılıoo bilmiom forumlarda araştırrısan bulusun
oyun setuplarını pc de tutanıda ilk kez görüyorum.
1 Tb'lık taşınabilir harddisk al. Şu anda fiyatları oldukça düştü.
dextercanoyun setuplarını pc de tutanıda ilk kez görüyorum.kardeş cd veya dvd si elimde olmadığı içinarkadaşlardan aldığım oyunlar işte kopyaladım
öylede abi 80 gb lik oyun arşivinde eski oyuınlarda vardır hem bitirdiğin oyunları saklamıyorsundur herlde
kardeş, eleme yap,sonra da dvd ye yak derim..
abi anı olsun diye mi saklıyorsun anlamadımki 60 gb çok fazla ben bir oyuna başlarım o bitmeden oyun almam
dvd writer almanı öneririm. ayrıca hiç mi dvd oyunun yok yaf
S.W.A.Tben oyunu bitirmek için almam sıkılınca bırakırısonunu merak etmiyormusun
urkatatdvd writer almanı öneririm. ayrıca hiç mi dvd oyunun yok yafdvd okuyorda yakmıyor
dextercansonunu merake birazda ekran kartı beni uyuz ediyor 64 bit nede olsamesela cod5 kurdum 3 bölümde fln kastı bende bıraktım
güvenlik kartları işine yarar yada goback deep freeze de olabilir
carl246güvenlik kartları işine yarar yada goback deep freeze dene programı onlar
bilgisayarını bir önceki zamana yükleme gibi düşün. ama daha ayrıntılı.. sadece registry girdileri değil tüm her şey(resim müzik vidyo...)
- 1
- 2