sa arkadaslar
windows wista kullanıcıyım öncelikle diz üstü bilgisayarmın
özelliklerini yazıyım.
windows wista home basic
intel(R) core(TM)2 duo CPU T5450 @1.66 GHz 1.67 GHz
BELLEK RAM(2.OO GB) 2 GB YANİ
SİSTEM TÜRÜ 32 BİT İŞLETM SİSTEMİ
EKRAN KARTI NVIDIA GEFORCE 8400M GS
ARKADASLAR PC DE MESALA OYUN OYNARKEN ÖRNEK:KNİGHTONLİNE
CRYSİS İBİ OYUNLAR MAXPAYNE EKRAN Bİ ANDA DONUYO SİM SİYAH OLUYO TIRIRI DİYE SES CIKARIYOR VE EKRAN YENİLENİYOR OYUNDA
EKRANIN DONMASINDAN DOLAYI BENİ ATIYOR YANIT VERMİYOR DİYOR.
BİLGİSAYARA FORMAT ATTIM DRİVİRLERİ YÜKLEDM YİNE OLMADI
TEKRAR DRİVİRİ SİLDİM EKRAN KARTINI YÜKLEDİM YİNE OLMADI NE
YAPABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ:(
8400M GS Crysis ve Knight Online Donma Sorunu
Arkadaşım KnightOnline'ı bilmem ama Crysis bunda zaten çalışmaz
ekran kartı onboard'dur herhalde ...
bütün her oyunlarda böle yapıyor kardes
Yok dediği oyunlar çalışır ama.ekran kartındandır herhalde problem..
Bide engüncel sürücüler yerine orjinal sürücülerini dene olmadı bide engüncel sürücüleri indirip dene...
diz üstünü aldıgımdan beri bu çile ile uraşıyorum yaw:(
ekran kartı oyunu kaldırmıyor ve ısınıyor sorun andan gibi geldi bana
Sürücüyü güncelleyiniz. www.laptopvideo2go.com
Ayrıca lütfen doğru başlıkla doğru yerde konu açınız. Vista kullanıyorsanız Windows 7 bölümüne konu açmayınız.
Recep BaltaşSürücüyü güncelleyiniz. www.laptopvideo2go.comaynen katılıyorum ben sürücü güncellemeden önce ki bilgisayarım daha 6 aylık oyunlarda zorlanıyordum sürücü güncelleyince 2 kattan fazla performans artışı oldu en basiti 3b performansım 5.2 idi 6.1 e çıktı diğer bütün puanlarım da arttı şiddetle tavsiye ederim eğer laptop kullanıyorsanAyrıca lütfen doğru başlıkla doğru yerde konu açınız. Vista kullanıyorsanız Windows 7 bölümüne konu açmayınız.
konuyu yalnıs yere açtıgım için k.bakmayın:( cok sagolun yardmınızı için
Recep BaltaşSürücüyü güncelleyiniz. www.laptopvideo2go.comonuda yaptım olmadı kardes kafayı yicem yahf:(Ayrıca lütfen doğru başlıkla doğru yerde konu açınız. Vista kullanıyorsanız Windows 7 bölümüne konu açmayınız.
aapociapoaynen katılıyorum ben sürücü güncellemeden önce ki bilgisayarım daha 6 aylık oyunlarda zorlanıyordum sürücü güncelleyince 2 kattan fazla performans artışı oldu en basiti 3b performansım 5.2 idi 6.1 e çıktı diğer bütün puanlarım da arttı şiddetle tavsiye ederim eğer laptop kullanıdeğerlendirme 6.0 üzerinden olduğunu zannediyordum ?
Recep BaltaşHatta 5.bizim bilgimiz az o zaman Recep Bey 6.1 güzeL bi skor...
knight online vista da sorunlu çalışıyor kullanıcı denetimini kapat öyle dene derim ..
es-lowdeğerlendirme 6.0 üzerinden olduğunu zannediyordum ?ya arkadaşlar ayıp oluyo ama
bende şimdi kontrol ettim grafik puanı 5.3 imiş ama benim aklımda nereden icabettiyse grafik 6.1 diye kalmış saatlerce bilgisayar başında oturduktan sonra hiç mi saçmalamadınız siz de mal bulmuş mağribi gibi üstüme geliyonuz
ayrıca benim gariban 8600M 5.3 grafik puanı veriyosa ki laptoplarda benim grafik kartı ilk 50 lere zor girer herhalde ilk sıralardaki kartların grafik puanı kaç o zaman ?
bide 2gb ramle nasıl puan 5.9 çıkıyo?
cahilliğimden soruyorum yanlış anlamayın
Mustafa CanVistada Dx10 var Dx9 yok onu yüklelinkini atabilirmisin acaba
Dxdiag dan test yap
olmassa
oyunun ekran ayarlarını düşür öle
nvidianın bozuk kart açıklamasında söylediği kartlar arasında 8400m gs de vardı bence garantiye yolla
Mustafa CanVistada Dx10 var Dx9 yok onu yüklekardes dx9 u yükledim ben
Dxdiag dan test yap
olmassa
oyunun ekran ayarlarını düşür öle
doğrumu kurdum onuda anlatıyım
indirdim çift tıkladım browse diye yazı geldi
masa üstüne klasör açtım zula diye borewseden o klasörü seçtim
içine zipler programlar indirdi zulanın oradan zulanın içindeki stupu yükledim sonra pc yeniden baslattım
sonra dxdiag dan kontrol ettim sadece dx10 yazıyo dx9 yazmamasında sakınca yok demi doru yüklemisimdir. umarım